Продавець СHEESE MASTER розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1637 відгуків
CHEESE MASTER
+380 (63) 605-11-81
+380 (67) 619-85-57
+380 (66) 110-16-45
Закваска для сыра Стилтон на 5 л молока, фото 2Закваска для сыра Стилтон на 5 л молока, фото 3

Закваска для сыра Стилтон на 5 л молока

від 21,99 

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 204
Закваска для сыра Стилтон на 5 л молока
від 21,99 
Готово до відправкиЗакваска для сыра Стилтон на 5 л молока
+380 (63) 605-11-81
  • +380 (67) 619-85-57
  • +380 (66) 110-16-45
+380 (63) 605-11-81
  • +380 (67) 619-85-57
  • +380 (66) 110-16-45
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Комплект для приготування сиру Стилтон з 5 л молока CHEESE MASTER. Який включає в себе заквасочну культуру, культуру молочнокислих бактерій плісняви і фермент.

✅ Для приготування сиру необхідні тільки молоко, закваска, культура бактерій плісняви і фермент

✅ Справжній сир без добавок своїми руками

✅ Багатий вітамінами та мінеральними компонентами

✅ Збереження всіх корисних речовин

✅  І звичайно ж смак! Домашній сир – це завжди свіжий продукт з чудовими смаковими якостями

🧀 Докладніше про сир, про способи його приготування і про те, які аксесуари та інгредієнти вам знадобляться, ви можете ознайомитися за посиланням: Рецепт приготування сиру Стилтон.

📋 У комплект входить:

1. Заквасочна культура молочнокислих бактерій для сиру "Стилтон". Пробірка помічена червоним кольором.

2. Фермент молокозгортаючий, рослинного походження. Пробірка, позначена синім кольором

3. Культура молочнокислих бактерій блакитної плісняви. Пробірка, яка не позначена.

🌝 Склад заквасочної культури: 

Lactococcus lactis subsp. Lactis
Lactococcus lactis subsp. Cremoris
Lactococcus lactis subsp. lactis var. Diacetylactis
Leoconostos mesenteroides subsp. Cremoris
Penicilium Roqueforti
Rhizomucor miehei

📦 Упаковка - алюмінієві РЕТ пакети, мікропробірки Еппендорф

🥛 Тип молока - пастеризоване (з додаванням хлористого кальцію) або сире. Можна використовувати 🐮 коров'яче, 🐑овече або 🐐 козяче молоко (використовуйте домашнє молоко)

⚖️ Вихід готового продукту - приблизно 10-12% від маси використаного молока

🚛 Транспортування заквасок - можна транспортувати протягом 2 тижнів при нерегулярній температурі без ризику зменшення активності

🌡Умови та термін зберігання - 3 місяці при кімнатній температурі; 1 рік при +4 ºС (у холодильнику). Якщо ви хочете зберігати набір до 2 років, то розділіть фермент і заквасочну культуру, зберігайте фермент у холодильнику при температурі +4ºС, а заквасочну культуру в морозильній камері при температурі -18-20ºС. Фермент зберігати у холодильнику. Фермент не можна заморожувати.

📝 Фасовка - Україна, Cheese Master

🥣 Вам також може знадобитися для приготування:

📰 Якщо ви хочете отримати роздрукований рецепт разом із замовленням, перейдіть по ссилці і додайте рецепт  до замовлення.

 

💝🧀🥰 ВІДГУКИ НАШИХ КЛІЄНТІВ 🤩👍🔥

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникDalton
Країна виробникІталія
Користувальницькі характеристики
Об’єм молока5 л
Умови та строк зберігання3 місяці при кімнатній температурі; 1 рік при +4 ºС (в холодильнику)
Упаковкапакет алюмінієвий
Інформація для замовлення
  • Ціна: від 21,99 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner