Продавець СHEESE MASTER розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1632 відгуків
CHEESE MASTER
+380 (63) 605-11-81
+380 (67) 619-85-57
+380 (66) 110-16-45

Рецепт сиру Рокфор

2 

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • В наявності
  • Код: 208
Рецепт сиру Рокфор
В наявностіРецепт сиру Рокфор
+380 (63) 605-11-81
  • +380 (67) 619-85-57
  • +380 (66) 110-16-45
+380 (63) 605-11-81
  • +380 (67) 619-85-57
  • +380 (66) 110-16-45
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Всі рецепти на сайті ви можете переглянути безкоштовно.

При додаванні рецепту до замовлення ви отримаєте роздрукований рецепт разом із замовленням. Вартість роздрукованого рецепту – 2,00 грн.

✔️ НЕОБХІДНІ ІНГРЕДІЄНТИ:

✔️ ІНВЕНТАР ТА ОБЛАДНАННЯ:

РЕЦЕПТ СИРУ РОКФОР:

1. Нагріти молоко до 30°С.
2. Додати закваску і культуру блакитний цвілі, ретельно перемішати.
3. Залиште дозрівати протягом 1 години 30 хвилин, підтримуючи температуру на рівні 30 градусів за Цельсієм.
4. Додати фермент, розчинений в 50 мл кип'яченої та охолодженої води.
5. Залишити в спокої протягом 1 години.
6. Акуратно розрізати сирний згусток на кубики із стороною близько 2 см.
7. Перемішувати кожні 5 хвилин, протягом наступних 60 хвилин, підтримувати температуру на рівні 30 градусів за Цельсієм.
8. Залишити на відпочинок протягом 5 хвилин.
9. Злити сирне зерно на друшляк, викладений марлею.
10. Акуратно перемішати з 3 столовими ложками дрібної солі для сиру.
11. Перекласти сирне зерно в форми і перевертати у формі для остаточного зливу сироватки протягом 4 годин (кожні 15 хвилин протягом першої години і щогодини протягом 3-х годин).
12. Перевернути і залишити на 8 годин або на ніч при вологості 80% і температурі 20 градусів за Цельсієм.
13. Перевернути і залишити ще протягом 8 годин при тій же температурі і вологості.
14. Видалити сир з форми, залишити протягом 8 годин при тій же температурі і вологості на дренажному килимку.
15. Посипати сіллю, струшуючи надлишки.
16. Помістити сир для визрівання при вологості 95% і температурі 10-11°С.
17. Перевертати сир кожен день протягом 7 днів, протираючи кожен раз невеликою кількістю солі.
18. Перевертати сир ще 7 днів, але вже без протирання сіллю.
19. Проткнути сир добре простерилізованій спицею з інтервалом приблизно 2.5 см .
20. Залишити сир для дозрівання протягом ще 90 днів при тій же вологості і температурі, перевертати сир кожні 3-4 дні. Цвіль повинна з'явитися приблизно через 1 місяць. Якщо цвіль буде з'являтися на зовнішній поверхні сиру, її необхідно очищати сольовим розчином
21. Загорнути сир у фольгу або папір для сиру і зберігати при температурі 8 градусів до вживання.

Ви можете замовити закваску для сиру рокфор у нас на сайті.

Інформація для замовлення
  • Ціна:

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner