Продавець СHEESE MASTER розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1632 відгуків
CHEESE MASTER
+380 (63) 605-11-81
+380 (67) 619-85-57
+380 (66) 110-16-45

Рецепт йогурту Грецький

2 

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • В наявності
  • Код: 361
Рецепт йогурту Грецький
В наявностіРецепт йогурту Грецький
+380 (63) 605-11-81
  • +380 (67) 619-85-57
  • +380 (66) 110-16-45
+380 (63) 605-11-81
  • +380 (67) 619-85-57
  • +380 (66) 110-16-45
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Всі рецепти на сайті ви можете переглянути безкоштовно.

При додаванні рецепту до замовлення ви отримаєте роздрукований рецепт разом із замовленням. Вартість роздрукованого рецепту – 2,00 грн.

Необхідні інгредієнти:

  • молоко
  • закваска

Вам також може знадобиться для приготування:

РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ ГРЕЦЬКОГО ЙОГУРТУ

Обов'язково використовуйте пастеризоване молоко або суперпастеризоване, якщо берете домашнє молоко, необхідно попередньо його пастеризувати.

1. ЗА ДОПОМОГОЮ МУЛЬТИВАРКИ, ЙОГУРТНИЦІ

1). Додати в молоко суху закваску для йогурту, ретельно перемішати.

2). Налити молоко у мультиварку (йогуртницю).

3). Включити програму йогурт та закрити мультиварку, протягом 6-8 годин мультиварка буде підтримувати температуру 37С.

4). У готовий йогурт можна додавати шматочки фруктів, варення чи сироп. Йогурт зберігати в холодильнику протягом 7 днів.

2. У ПРОСТІЙ КАСТРЮЛІ

1). Налити молоко у каструлю, нагріти до 36-38 градусів.

2). Розсипати закваску для йогурту на поверхню молока, за хвилину перемішати.

3). Зняти каструлю з плити, накрити кришкою, укутати пледом і залишити на 8-10 годин за кімнатної температури.

4). У готовий йогурт можна додавати шматочки фруктів, варення чи сироп. Йогурт зберігати в холодильнику протягом 7 днів.

  • Справжній йогурт без добавок
  • Багатий вітамінами та мінеральними компонентами
  • Зміцнює імунітет
  • Забезпечує здоров'я шлунково-кишкового тракту
  • Корисний для людей з непереносимістю лактози

Приготуйте смачний та корисний йогурт своїми руками. Ви завжди будете впевнені, що у його складі немає жодних шкідливих домішок. Такі продукти підходять для харчування дорослих та дітей. Це чудовий сніданок, наповнений білком, вітамінами та мінералами.

Склад:

Термофільний стрептокок (Streptococcus thermophilius)

Болгарська паличка (Lactobacillus bulgaricus)

Волокнисний стрептокок (Streptococcus filant)

Ацидофільна паличка (Lactobacillus acidophilus)

Лактобактерії (Lactobacillus casei)

Застосування – використовується для приготування йогурту

Упаковка - алюмінієві РЕТ пакети, мікропробірки Еппендорф

Час приготування продукту (активність бактерій) - за температури 36-38 ºС та рН 4,5 молока, готовність продукту через 8-10 годин

Вихід готового продукту - близько 100% від маси використаного молока

Транспортування заквасок - можна транспортувати протягом 2 тижнів при нерегульованій температурі без ризику зменшення активності

Умови та термін зберігання - 3 місяці при кімнатній температурі; 1 рік при +4 ºС (в холодильнику); 2 роки при -20º С (в морозильній камері)

Фасування - Україна, Cheese master

 

Ви можете замовити закваску для грецького йогурту у нас на сайті

ВІДГУКИ НАШИХ КЛІЄНТІВ

 

Інформація для замовлення
  • Ціна:

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner