Продавець СHEESE MASTER розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1645 відгуків
CHEESE MASTER
+380 (63) 605-11-81
+380 (67) 619-85-57
+380 (66) 110-16-45

Рецепт сиру Белпер Кнолле

2 

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • В наявності
  • Код: 280
Рецепт сиру Белпер Кнолле
В наявностіРецепт сиру Белпер Кнолле
+380 (63) 605-11-81
  • +380 (67) 619-85-57
  • +380 (66) 110-16-45
+380 (63) 605-11-81
  • +380 (67) 619-85-57
  • +380 (66) 110-16-45
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Всі рецепти на сайті ви можете переглянути безкоштовно.

При додаванні рецепту до замовлення ви отримаєте роздрукований рецепт разом із замовленням. Вартість роздрукованого рецепту – 2,00 грн.

✔️ НЕОБХІДНІ ІНГРЕДІЄНТИ:

✔️ ІНВЕНТАР ТА ОБЛАДНАННЯ:

РЕЦЕПТ СИРУ БЕЛПЕР КНОЛЛЕ:

Молоко нагріти до 30-32°С, розсипати по поверхні закваску, через 2-3 хвилини додати фермент і перемішати протягом хвилини.

Залишити ємність з молоком на 1-1.5 години для утворення згустку.

Розмістити друшляк над відповідною по ємності каструлею, надіти на нього мішечок для сиру і викласти туди згусток шумівкою. Коли основна маса сироватки стече в каструлю, краю мішечка потрібно зв'язати і підвісити утворився мішечок над каструлею для стікання сироватки. Згусток у мішечку потрібно періодично струшувати і акуратно віджимати скручуванням для кращого відділення сироватки. У підсумку сирна маса повинна перетворитися в густу вологу пасту, придатну для формування кноллей.

Ретельно подрібнити часник (кількість за смаком) ножем або чоппером, потім перемішати його з сирною масою, додавши сіль. Можна претереть його з сіллю в ступці, але пікантніше, якщо в сирі будуть присутні дрібні шматочки часнику. Внести наповнювач з сіллю в сирну масу і перемішати до однорідності. Тепер можна ліпити «тефтельки».

Розмір кноллей може бути різним в залежності від передбачуваного терміну дозрівання сиру. Дрібні «тефтельки» можуть швидко пересихати і розтріснутися, тому сир для тривалого визрівання потрібно формувати більше. Оптимальними будуть головки розміром з тенісний м'яч.

Процес ліплення кноллей аналогічний виготовлення тефтелькою. Сформовані кульки обвалюються в товченому чорному перці, який перед помелом для «розкриття» аромату можна хвилину-півтори підігріти на сухій сковороді. Покриття повинне бути суцільним і досить щільним, оскільки воно виконує не тільки декоративну і ароматичну функцію, але і в якійсь мірі захищає сир від цвілі і бактерій і перешкоджає передчасному пересихання.

Готові сири викладають на дренажний килимок або бамбукову серветку для просушування протягом 1-2 днів при кімнатній температурі, потім прибирають в камеру для подальшого дозрівання при температурі 10-12 °С і вологості 70-80%. Через 1-2 місяці Белпер Кнолле буде готовий.

Ви можете замовити закваску для сиру белпер кнолле у нас на сайті.

Інформація для замовлення
  • Ціна:

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner