Продавець СHEESE MASTER розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1680 відгуків
CHEESE MASTER
+380 (63) 605-11-81
+380 (67) 619-85-57
+380 (66) 110-16-45
Термозбіжний пакет великий прозорий для визрівання сиру 70х40 см, фото 2Термозбіжний пакет великий прозорий для визрівання сиру 70х40 см, фото 3Термозбіжний пакет великий прозорий для визрівання сиру 70х40 см, фото 4

Термозбіжний пакет великий прозорий для визрівання сиру 70х40 см

16 

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • В наявності
  • Код: 5125
Термозбіжний пакет великий прозорий для визрівання сиру 70х40 см
16 
В наявностіТермозбіжний пакет великий прозорий для визрівання сиру 70х40 см
+380 (63) 605-11-81
  • +380 (67) 619-85-57
  • +380 (66) 110-16-45
+380 (63) 605-11-81
  • +380 (67) 619-85-57
  • +380 (66) 110-16-45
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Термоусадочні пакети – відмінний спосіб швидко і якісно упакувати ваш сир на період його визрівання і захистити його від згубного впливу зовнішнього середовища. Також в цих пакетах можна зберігати вже готовий сир – пакети відмінно збережуть необхідну вологість, смак і аромат вашого сиру.

Пакети для визрівання сиру зроблені зі спеціального матеріалу, що дає термоусадку – під впливом температури вони стискаються і максимально щільно обтягують сирну головку, виганяючи весь зайвий повітря і не допускаючи її потрапляння всередину на весь період визрівання. Підходить для форми з поршнем 2,4 л та більше.

Як правильно зробити упаковку сиру в термозбіжні пакети для дозрівання:
Підготуйте сирну головку – поверхня повинна бути сухою, чистою, без цвілі і пошкоджень.
Закип'ятіть каструлю звичайної води. Кількість води повинно бути таким, щоб вона цілком могла вмістити в себе сирну головку;
Покладіть сирну головку в нижню (запаяну) частину пакета;
Опустіть пакет з сирною головкою в киплячу воду – пакет відразу ж почне стискатися (давати термоусадку) і обтягувати сир точно по його формі. Тримайте пакет у воді 3-5 секунд, щоб він повністю "обжал" сирну головку. Зав'яжіть хомутом.

 

Інформація для замовлення
  • Ціна: 16 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner