Закваска для сиру Камамбер на 100 л молока
від 274,99 ₴
Показати оптові ціни- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 237
- +380 (67) 619-85-57
- +380 (66) 110-16-45
Комплект для приготування сиру Камамбер з 100 л молока CHEESE MASTER. Який включає в себе заквасочну культуру, 2 види культур молочнокислих бактерій плісняви і фермент.
✅ Для приготування сиру необхідні тільки молоко, закваска, культура бактерій плісняви і фермент
✅ Справжній сир без добавок своїми руками
✅ Багатий вітамінами та мінеральними компонентами
✅ Збереження всіх корисних речовин
✅ І звичайно ж смак! Домашній сир – це завжди свіжий продукт з чудовими смаковими якостями
🧀 Докладніше про сир, про способи його приготування і про те, які аксесуари та інгредієнти вам знадобляться, ви можете ознайомитися за посиланням: Рецепт приготування сиру Камамбер.
📋 У комплект входить:
1. Заквасочна культура молочнокислих бактерій для сиру "Камамбер". Пробірка помічена червоним кольором.
2. Фермент молокозгортаючий, рослинного походження. Пробірка, позначена синім кольором
3. 2 види культур молочнокислих бактерій плісняви. Пробірка, яка не позначена.
🌝 Склад заквасочної культури:
Lactococcus lactis subsp. Lactis
Lactococcus lactis subsp. Cremoris
Lactococcus lactis subsp. lactis var. Diacetylactis
Leoconostos mesenteroides subsp. Cremoris
Geotrichum Candidum
Penicillium Candidum
Rhizomucor miehei
📦 Упаковка - алюмінієві РЕТ пакети, мікропробірки Еппендорф
🥛 Тип молока - пастеризоване (з додаванням хлористого кальцію) або сире. Можна використовувати 🐮 коров'яче, 🐑овече або 🐐 козяче молоко (використовуйте домашнє молоко)
⚖️ Вихід готового продукту - приблизно 10-12% від маси використаного молока
🚛 Транспортування заквасок - можна транспортувати протягом 2 тижнів при нерегулярній температурі без ризику зменшення активності
🌡Умови та термін зберігання - 3 місяці при кімнатній температурі; 1 рік при +4 ºС (у холодильнику). Якщо ви хочете зберігати набір до 2 років, то розділіть фермент і заквасочну культуру, зберігайте фермент у холодильнику при температурі +4ºС, а заквасочну культуру в морозильній камері при температурі -18-20ºС. Фермент зберігати у холодильнику. Фермент не можна заморожувати.
📝 Фасовка - Україна, Cheese Master
🥣 Вам також може знадобитися для приготування:
📰 Якщо ви хочете отримати роздрукований рецепт разом із замовленням, перейдіть по ссилці і додайте рецепт до замовлення.
💝🧀🥰 ВІДГУКИ НАШИХ КЛІЄНТІВ 🤩👍🔥
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Dalton |
Країна виробник | Італія |
Користувальницькі характеристики | |
Об’єм молока | 100 л |
Умови та строк зберігання | 3 місяці при кімнатній температурі; 1 рік при +4 ºС (в холодильнику) |
Упаковка | пакет алюмінієвий |
- Ціна: від 274,99 ₴