Закваска для кефіру на 8-10 л молока
від 16,49 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 106
- +380 (67) 619-85-57
- +380 (66) 110-16-45
Закваска для приготування кефіру із 8-10 л молока CHEESE MASTER
✔️ Для приготування кефіру необхідні лише молоко та закваска
✔️ Справжній кефір без добавок
✔️ Багатий вітамінами та мінеральними компонентами
✔️ Зміцнює імунітет
✔️ Забезпечує здоров'я шлунково-кишкового тракту
Приготуйте смачний та корисний кефір своїми руками. Ви завжди будете впевнені, що у його складі немає жодних шкідливих домішок. Такі продукти підходять для харчування дорослих та дітей. Це чудовий сніданок, наповнений білком, вітамінами та мінералами.
РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ КЕФІРУ:
Обов'язково використовуйте пастеризоване молоко або суперпастеризоване, якщо берете домашнє молоко, необхідно попередньо його пастеризувати.
1. Свіже молоко нагріти до температури 32°С. Найкраще для цієї мети використовувати водяну баню, але можна використовувати самий повільний нагрів на плиті.
2. Висипати закваску рівномірно на поверхню молока і дати 1 хвилину зволожити порошку з бактеріями. Це дія запобігає злипанню бактерій в грудку. Потім акуратно перемішати шумівкою протягом 1 хвилини.
3. Створити теплоізоляцію ємності з молоком. Можна обернути кілька разів рушником або поставити в тепле місце. Основне завдання, щоб температура молока була тривалий час не нижче 25°С і не вище 35°С. При більш низькій температурі бактеріальна закваска виконає свою роботу не так швидко, але кефір всеодно у вас вийде.
4. Дозрівання кефіру 12 годин. За цей час комплекс культур кисломолочних бактерій перетворить молоко на кефір. Консистенція готового кефіру однорідна, з дрібними молочними пластівцями. Смак особливий!
Якщо ви хочете отримати роздрукований рецепт разом із замовленням, перейдіть за посиланням та додайте рецепт до замовлення.
Вартість роздрукованого рецепту – 2,00 грн.
Застосування – використовується для приготування кефіру
Упаковка - алюмінієві РЕТ пакети, мікропробірки Еппендорф
Час приготування продукту (активність бактерій) - за температури 32 ºС та рН 4,5 молока, готовність продукту через 10-12 годин
Вихід готового продукту - близько 100% від маси використаного молока
Транспортування заквасок - можна транспортувати протягом 2 тижнів при нерегульованій температурі без ризику зменшення активності
Умови та термін зберігання - 3 місяці при кімнатній температурі; 1 рік при +4 ºС (в холодильнику); 2 роки при -20º С (в морозильній камері)
Фасування - Україна, Cheese master
Відеорецепт від наших постійних клієнтів:
- Ціна: від 16,49 ₴