Продавець СHEESE MASTER розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1986 відгуків
CHEESE MASTER
+380 (63) 605-11-81
+380 (67) 619-85-57
+380 (66) 110-16-45
Закваска для кефіру на 8-10 л молока, фото 3
Закваска для кефіру на 8-10 л молока, фото 4

Закваска для кефіру на 8-10 л молока

від 16,49 ₴

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 106
Закваска для кефіру на 8-10 л молока
від 16,49 ₴
Готово до відправкиЗакваска для кефіру на 8-10 л молока
+380 (63) 605-11-81
  • +380 (67) 619-85-57
  • +380 (66) 110-16-45
+380 (63) 605-11-81
  • +380 (67) 619-85-57
  • +380 (66) 110-16-45
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Закваска для приготування кефіру із 8-10 л молока CHEESE MASTER

✔️  Для приготування кефіру необхідні лише молоко та закваска

✔️  Справжній кефір без добавок

✔️  Багатий вітамінами та мінеральними компонентами

✔️  Зміцнює імунітет

✔️  Забезпечує здоров'я шлунково-кишкового тракту

Приготуйте смачний та корисний кефір своїми руками. Ви завжди будете впевнені, що у його складі немає жодних шкідливих домішок. Такі продукти підходять для харчування дорослих та дітей. Це чудовий сніданок, наповнений білком, вітамінами та мінералами.

РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ КЕФІРУ:

Обов'язково використовуйте пастеризоване молоко або суперпастеризоване, якщо берете домашнє молоко, необхідно попередньо його пастеризувати.

1. Свіже молоко нагріти до температури 32°С. Найкраще для цієї мети використовувати водяну баню, але можна використовувати самий повільний нагрів на плиті.
2. Висипати закваску рівномірно на поверхню молока і дати 1 хвилину зволожити порошку з бактеріями. Це дія запобігає злипанню бактерій в грудку. Потім акуратно перемішати шумівкою протягом 1 хвилини.
3. Створити теплоізоляцію ємності з молоком. Можна обернути кілька разів рушником або поставити в тепле місце. Основне завдання, щоб температура молока була тривалий час не нижче 25°С і не вище 35°С. При більш низькій температурі бактеріальна закваска виконає свою роботу не так швидко, але кефір всеодно у вас вийде.
4. Дозрівання кефіру 12 годин. За цей час комплекс культур кисломолочних бактерій перетворить молоко на кефір. Консистенція готового кефіру однорідна, з дрібними молочними пластівцями. Смак особливий!

Якщо ви хочете отримати роздрукований рецепт разом із замовленням, перейдіть за посиланням та додайте рецепт до замовлення.

Вартість роздрукованого рецепту – 2,00 грн.

Застосування – використовується для приготування кефіру

Упаковка - алюмінієві РЕТ пакети, мікропробірки Еппендорф

Час приготування продукту (активність бактерій) - за температури 32 ºС та рН 4,5 молока, готовність продукту через 10-12 годин

Вихід готового продукту - близько 100% від маси використаного молока

Транспортування заквасок - можна транспортувати протягом 2 тижнів при нерегульованій температурі без ризику зменшення активності

Умови та термін зберігання - 3 місяці при кімнатній температурі; 1 рік при +4 ºС (в холодильнику); 2 роки при -20º С (в морозильній камері)

Фасування - Україна, Cheese master

Рецепт кефіру 

Відеорецепт від наших постійних клієнтів:

Інформація для замовлення
  • Ціна: від 16,49 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner