Продавець СHEESE MASTER розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
2045 відгуків
CHEESE MASTER
+380 (63) 605-11-81
+380 (67) 619-85-57
+380 (66) 110-16-45
Закваска для сиру Монтазіо на 100 л молока, фото 3
Закваска для сиру Монтазіо на 100 л молока, фото 4

Закваска для сиру Монтазіо на 100 л молока

від 97,89 ₴

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 298
Закваска для сиру Монтазіо на 100 л молока
від 97,89 ₴
Готово до відправкиЗакваска для сиру Монтазіо на 100 л молока
+380 (63) 605-11-81
  • +380 (67) 619-85-57
  • +380 (66) 110-16-45
+380 (63) 605-11-81
  • +380 (67) 619-85-57
  • +380 (66) 110-16-45
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Комплект для приготування сиру Монтазіо зі 100 л молока CHEESE MASTER. Який містить закваскову культуру та фермент.

✅ Для приготування сиру потрібні тільки молоко, закваска та фермент

✅ Справжній сир без добавок своїми руками

✅ Багатий на вітаміни та мінеральні компоненти

✅ Збереження всіх корисних речовин

✅  І звісно ж смак! Домашній сир — це завжди свіжий продукт з чудовими смаковими якостями

🧀 Докладний про сир, про способи його приготування  і про те, які аксесуари та інгредієнти вам знадобляться ви можете вивчити за посиланням: Рецепт приготування сиру Монтазіо.

📋 У комплект входить:

1. Закваскова культура молочнокислих бактерій для сиру "Монтазіо". Пробірка, позначена червоним кольором.

2. Фермент молокосвертувальний, рослинного походження. Пробірка, позначена синім кольором.

🌝 Склад закваскової культури: 

Lactobaciilus Helveticus
Lactobacillus delbrueskii subsp. Bulgaricus
Streptococcus Thermophilus
Rhizomucor miehei

📦 Паковання алюмінієві РЕТ-пакети, мікропробірки Еппендор

🥛 Тип молока — пастеризоване (з додаванням кальцію хлористого) або сире. Можна використовувати 🐮 коров'яче 🐑овече або 🐐 козяче молоко (використовуйте домашнє молоко)

⚖️ Вихід готового продукту — приблизно 11-13% від маси використаного молока

🚛 Транспортування заквасок — можна транспортувати упродовж 2 тижнів за нерегулярної температури без ризику зменшення активності

🌡Умови та термін зберігання — 3 місяці за кімнатної температури; 1 рік за +4 °C (у холодильнику). Якщо ви хочете зберігати набір до 2 років, то розділіть фермент і закваскову культуру, зберігайте фермент у холодильнику за температури +4 °C, а закваскову культуру в морозильній камері за температури -18-20 °C. Фермент зберігати в холодильнику. Фермент не можна заморожувати.

📝 Фасування — Украина, Cheese Master

🥣 Вам також може знадобиться для приготування:

📰 Якщо ви хочете отримати Роздрукований рецепт разом із замовленням, перейдіть через посилання і додайте рецепт до замовлення.

 

💝🧀🥰 ВІДЗИВИ НАШИХ КлінтеНтів 🤩👍🔥

 

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникDalton
Країна виробникІталія
Тип закваскиДля твердого сиру
Користувальницькі характеристики
Об’єм молока100 л
Умови та строк зберігання3 місяці при кімнатній температурі; 1 рік при +4 ºС (в холодильнику)
Упаковкапакет алюмінієвий
Інформація для замовлення
  • Ціна: від 97,89 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner