Продавець СHEESE MASTER розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1778 відгуків
CHEESE MASTER
+380 (63) 605-11-81
+380 (67) 619-85-57
+380 (66) 110-16-45
впередназад
Прес для сиру до 125 кг важільного типу, фото 2Прес для сиру до 125 кг важільного типу, фото 3Прес для сиру до 125 кг важільного типу, фото 4Прес для сиру до 125 кг важільного типу, фото 5Прес для сиру до 125 кг важільного типу, фото 6Прес для сиру до 125 кг важільного типу, фото 7Прес для сиру до 125 кг важільного типу, фото 8Прес для сиру до 125 кг важільного типу, фото 9Прес для сиру до 125 кг важільного типу, фото 10

Прес для сиру до 125 кг важільного типу

1 300 ₴

  • Готово до відправки
  • Код: 5107
Прес для сиру до 125 кг важільного типу
1 300 ₴
Готово до відправкиПрес для сиру до 125 кг важільного типу
+380 (63) 605-11-81
  • +380 (67) 619-85-57
  • +380 (66) 110-16-45
+380 (63) 605-11-81
  • +380 (67) 619-85-57
  • +380 (66) 110-16-45
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Прес для сиру важільного типу "Датський"

ВЛАСНЕ ВИРОБНИЦТВО

Принцип дії важільного сирного преса наступний: важіль, на який навішують вантаж, тисне на поршень, а той впливає на сир, розміщений у спеціальній формі. Зміна сили пресування відбувається шляхом переважування вантажу на різну довжину плеча Змінюючи довжину плеча, ви поступово посилює тиск на прессуемую масу.

Такий прес ще називають «данським»

Його основні конструктивні елементи – станина, поршень, тарілка, важільний механізм, на який підвішується вантаж.

Незважаючи на просту конструкцію, прес відмінно справляється зі своєю роллю, забезпечуючи рівномірний і постійний тиск

РУЧНІ преси для сиру бувають різної конструкції Важільні і навантажувальні преси Самим простим і доступним є

Ручний прес з майданчиком для вантажу (розбірні ,нерозбірні) 

Так само гвинтовий прес ручний

 

Як користуватися ручним пресом

Пресування в технологічному ланцюжку виготовлення сиру стоїть слідом за самопрессованием. Коли сироватка з маси перестає виділятися, то пора класти сир під прес. Для цього його поміщають в спеціальну сирну форму з перфорацією. Потім опускають тарілку преса на сирну масу. Якщо вимагає конструкція, то закріплюють вантаж.

Використовуючи вагу вантажу на кінці важеля 15 кг, ми добиваємося навантаження на шток близько 125 кг

 

Принцип дії:

Цей прес важільного типу, що дозволяє змінювати важіль зусилля. Збільшувати важіль Ви можете при перестановці кріпильного болта ближче до його основи.

Якщо ви прессуете сир ставлячи одну форму на іншу, врахуйте, що до нижньої голівці ще додається вага вехній форми.

При застосуванні навантаження важеля преса БЕЗ дод. ВАГИ отримуємо тиск на форму силою 1,4 кг При застосуванні додаткової ваги (вантажу) на різні рівні (довжина плеча) тиск на поршень посилюється

Наш прес має 7 варіантів довжини плеча, від меншої до більшої. Чим більше довжина плеча тим більше коефіцієнт тиску на поршень. На ручку преса нанесені відповідний номер.

Нижче ми наводимо середнє значення коефіцієнта додаткового тиску на поршень з залежності від довжини плеча:

Довжина 1. Завантаження прес-важеля вагою 1 кг дає додатковий тиск на форму з силою 3,2 кг

Довжина 2. Завантаження прес-важеля вагою 1 кг дає додатковий тиск на форму з силою 4,2 кг

Довжина 3 Завантаження прес-важеля вагою 1 кг дає додатковий тиск на форму з силою 5,2 кг

Довжина 4 Завантаження прес-важеля вагою 1 кг дає додатковий тиск на форму з силою 5,6 кг

Довжина 5 Завантаження прес-важеля вагою 1 кг дає додатковий тиск на форму з силою 6,2 кг

Довжина 6 Завантаження прес-важеля вагою 1 кг дає додатковий тиск на форму з силою 7,6 кг

Довжина 7 Завантаження прес-важеля вагою 1 кг дає додатковий тиск на форму з силою 8,2 кг

 

Зусилля, необхідне для пресування, залежить від сорту сиру, який ви готуєте. Якщо ви бажаєте зробити справжній твердий сир, то основна частина пресування повинна проходити під серйозним тиском.

Пресування йде в декілька етапів, з регулярним перевертанням сиру. Середня тривалість процесу різниться в залежності від рецепту, яким ви прямуєте. Час необхідного тиску на сирну масу становить від 2 до 16-18 годин.

Після закінчення пресування сир виймають з преса, обладнання ретельно миють і сушать.

Прес виготовлений з натурального дерева ,покритий маслом з КАРНАУБСЬКИЙ віск рослинного походження (захисне водовідштовхувальне покриття ,використовують для дерев'яних поверхонь контактуючих з дитячими іграшками , харч.продуктами) Карнаубское воскове масло не містить ні біоцидів, ні консервантів.

  • Власного виробництва.
  • Вага-2,115 кг
  • Платформа-40*20см
  • Довжина-67см
  • Висота преса з піднятим важелем -65см
  • Ширина-20 см
 

Особливості та переваги

  • Простота використання.
  • Ефективність
  • Надійність конструкції. Обладнання виготовлене з натуральних матеріалів, міцних і стійких до навантажень.
  • Автономність роботи. Вам не потрібно підключати прес до електромережі або шукати для нього батарейки.
  • Компактність. Прес не займе багато місця на кухні Зручність в експлуатації. Деталі обладнання легко мити, вони не вимагають додаткового догляду.
  • Універсальність. При бажанні, ви зможете використовувати прес не тільки для сиру, але і для вичавлювання соку з овочів і фруктів, а також для віджиму сиру при його домашньому виготовленні.
Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 300 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner