Продавець СHEESE MASTER розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1647 відгуків
CHEESE MASTER
+380 (63) 605-11-81
+380 (67) 619-85-57
+380 (66) 110-16-45
Базилік сушений 20 г, фото 2

Базилік сушений 20 г

15 

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • В наявності
  • Код: 510
Базилік сушений 20 г
15 
В наявностіБазилік сушений 20 г
+380 (63) 605-11-81
  • +380 (67) 619-85-57
  • +380 (66) 110-16-45
+380 (63) 605-11-81
  • +380 (67) 619-85-57
  • +380 (66) 110-16-45
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Склад базиліка

Жири – 4 г
Білки – 14,4 г
Вуглеводи – 61 г
Калорійність -251 ккал
Вітаміни та макро - і мікроелементи:
Магній, кальцій, калій, фосфор, натрій, залізо, селен, вітамін А і С, групи В, омега 3, 6, а також велику кількість клітковини і ефірні олії.

Колір

Темно-зелений

Смак

Насичений, гіркувато-солодкуватий, нагадує гвоздику

Базилік, як в свіжому, так і в сушеному вигляді, давно полюбився нашим паном.
Це однорічна рослина, що прийшло до нас з далекої Африки, але особливо популярними воно стало в Азії, де до цих пір використовується для приготування національних страв.
Сушений базилік за своїми смаковими і корисними властивостями нічим не поступається свіжому рослині, він так само ароматний і надає специфічний смак страви. Більш того, сушений базилік має більшу харчову цінність, так як більш концентрований.

Як застосовують базилік в кулінарії

Як вже йшлося вище, базилік – улюбленець азіатських кулінарів, його використовують в приготуванні різних м'яка ясних і овочевих страв, супів і салатів.
Варто звернути увагу на те, що базилік варто додавати у вже майже готову страву, так як він може втратити свій неймовірний аромат і смак під тривалим впливом температур.
Також полюбився базилік і Італійцям, які використовують його в приготуванні пасти, лазаньї, різотто, піци і в різних соусах, наприклад, у песто. Прекрасно поєднується базилік з помідорами, як свіжими, так і у яленими.
Дуже часто додають його в оцет або рослинне масло, дають настоятися, після чого отримують ароматну заправку для салатів та інших страв.
Як калоризатор, його часто використовують при виготовленні лікерів і лимонадів.

Властивості базиліка

Базилік спершу використовувався у лікувальних і оздоровчих цілях, завдяки вмісту великої кількості корисних речовин, а вже потім він увійшов в кулінарію, як пряність.
Базилік підтримує роботу імунної системи, нормалізує роботу ШЛУНКОВО-кишкового тракту, допомагаючи перетравлювати їжу і виводити токсини, регулює обмін жирів, білків і вуглеводів.
Також він благотворно впливає на нервову систему організму, зменшуючи нервову навантаження, нормалізує тиск і покращує стан судин.
Його часто рекомендують додавати в меню людям з анемією, так як він сприяє зростанню гемоглобіну, також він координує серцевий ритм і регулює рівень цукру в крові.
Варто відзначити і сприятливий вплив базиліка на шкіру, волосся, нігті, зуби і стан м язів.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 15 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner