Продавець СHEESE MASTER розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1647 відгуків
CHEESE MASTER
+380 (63) 605-11-81
+380 (67) 619-85-57
+380 (66) 110-16-45
Паприка червона солодка мелена 20 г, фото 2

Паприка червона солодка мелена 20 г

15 

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • В наявності
  • Код: 515
Паприка червона солодка мелена 20 г
15 
В наявностіПаприка червона солодка мелена 20 г
+380 (63) 605-11-81
  • +380 (67) 619-85-57
  • +380 (66) 110-16-45
+380 (63) 605-11-81
  • +380 (67) 619-85-57
  • +380 (66) 110-16-45
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Склад

Жири – 13 р
Білки – 14 г
Вуглеводи – 54 г
Калорійність – 282 ккал
Вітаміни та макро - і мікроелементи:
Цукру, каротиноїди, капсаїцин, ефірні масла, жирні масла, калій, фосфор, вітаміни групи В, А, З і Р

Колір

Червоно-помаранчевий

Смак

Солодкий, гоструватий

Паприка - спеція, яку отримують перемелюючи м'яка ясистий перець червоного сорту. Смак і колір паприки залежить від сорту перцю та пропорцій його м'яким ясистої частини і насіння, найчастіше він солодкуватий або слабопекучий.

Як застосовують солодку червону мелень паприку в кулінарії

Паприка надає стравам красивий червоний відтінок, приємний аромат і злегка солодкуватий смак, тому вона полюбилася багатьом кулінарам.
В угорській кухні паприка - основа більшості національних страв, наприклад, паприкаш або перкельт. У рік угорець з'єднання їдає в середньому 500 грам спеції! Крім того, паприку активно використовують у болгарській, мексиканкою, іспанської, індійської та німецької кухнях.
Вона добре поєднується з різними видами м яса, овочами і рибою, роблячи страву більш ароматним і ніжним. Її використовують у приготуванні соусів і маринадів. Особливо добре поєднується паприка з томатами, тому вона незамінна в приготуванні кетчупів і томатних паст.
Паприка прикрасити будь-який гарнір, як смаковими якостями, так і за зовнішнім поглядом. Її варто додавати в різні супи і супи, щоб смороду булі більш ароматні й апетитні.
Завдяки каротиноїдам, вона має гарний колір, тому її активно використовують у виготовленні ковбасних виробів, як натуральний барвник.

Властивості солодкої червоної меленої паприки

Паприка містить велику кількість вітаміну С, навіть більше, ніж апельсини, тому вона чудово тонізує, підвищує імунітет, підтримує у хорошому стані шкіру і нігті.
Вона позитивно впливає на кровообіг і перешкоджає виникненню тромбів.
Приправа добре збуджує апетит, допомагає в процесах травлення і активізує обмінні процеси в організмі, знімає спазми і перешкоджає виникненню газів в кишечнику.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 15 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner