Паприка солодка червона пластівці 20 г
30 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- В наявності
- Код: 518
- +380 (67) 619-85-57
- +380 (66) 110-16-45
Склад
Жири – 13 р
Білки – 14 г
Вуглеводи – 54 г
Калорійність – 282 ккал.
Вітаміни і макро - і мікроелементи:
Моно - і дисахариди, каротиноїди, капсаїцин, ефірні масла, жирні масла, калій, фосфор, залізо, магній, мідь, цинк, марганець, бета-каротин, вітаміни В, А, С, Е і РР, омега-6.
Колір
Червоний
Смак
Солодкуватий
Ми в основному не ділимо перець за смаком, купуючи і червоний, і зелений, і жовтий. Але чи знали ви, що найсолодший серед них все таки червоний? Крім того, червоні плоди найбільші. Солодкий перець - джерело вітаміну С, тому його регулярне вживання добре позначається на здоров'я сім'ї. Альо якщо влітку ми можемо ласувати корисним овочем регулярно, то взимку, коли потреба у вітамінах дуже висока, знайті його в наших широтах не так просто. Але завжди є вихід - сушений перець не поступається за своїми смаковими, ароматним і корисним властивостям свіжому.
Як застосовують солодкий червоний перець в кулінарії
Сушений перець - універсальна приправа, яку можна використовувати в приготуванні будь-яких страв, крім десертів. Він входить до складу різних сумішей спецій, так як прекрасно поєднується з більшістю з них, завдяки своєму делікатному м'яка якому смаку. Люблять цю спецію в Італії та Мексиці, додаючи в багато національні страви.
Перець чудово доповнить смак супу, борщу або бульйону, він прикрасити будь-який гарнір: рис, картопля, макарони, бобові або будь-які інші овочі. Його можна додавати в соуси і маринади, роблячи їх більш пікантними і ароматними. Додають перець у випічку, пироги і солоні запіканки.
Сировари використовують сушений перець для додання більш насиченого смаку і кольору сиру, додають його і в фарш при виготовленні ковбас або сосисок.
Сушений перець не любити високих температур, тому варто приправляти їм страву ближче до кінця приготування, щоб не втратити його корисні і смакові властивості.
Властивості солодкого червоного перцю
У солодкому перці міститься аскорбінової кислоти більше, ніж у цитрусових, так в 100 грамах продукту більше 200% добової норми вітаміну С. У зв'язку з цим перець підвищує імунітет, очищує організм, виводить токсини і вільні радикали, зміцнює судини, покращує стан шкіри і волосся, омолоджує.
Корисна спеція і для травлення, так як регулює обмін речовин, покращує моторику кишечника, позбавляє від метеоризмов, зменшує спазми, нормалізує роботи підшлункової.
Перець сприяє схудненню, тому що стимулює обмінні процеси в організмі і допомагає розщеплювати.
Його вживання надає позитивну дію на серцево-судинну і кровоносну системи: зміцнює стінки судин і серцевий м яз, знижує рівень холестерину, покращує склад крові, зменшує ризик виникнення інсульту або інфаркту.
Основні | |
---|---|
Виробник | БЕТ |
- Ціна: 30 ₴