Продавець СHEESE MASTER розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1647 відгуків
CHEESE MASTER
+380 (63) 605-11-81
+380 (67) 619-85-57
+380 (66) 110-16-45
Орегано 20 г, фото 2

Орегано 20 г

19 

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • Готово до відправки
  • Код: 512
Орегано 20 г
19 
Готово до відправкиОрегано 20 г
+380 (63) 605-11-81
  • +380 (67) 619-85-57
  • +380 (66) 110-16-45
+380 (63) 605-11-81
  • +380 (67) 619-85-57
  • +380 (66) 110-16-45
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Склад

Жири – 4,3 г
Білки – 9 м
Вуглеводи – 16,4 м
Калорійність – 265 ккал
Вітаміни та макро - і мікроелементи:
Ефірні олії, аскорбінова кислота, фолієва кислота, клітковина, бета-каротин, лютеїн, вітаміни А, С , Е , К, групи В, калій, кальцій, магній, фосфор, натрій, залізо, цинк, марганець.

Колір

Темно-зелений

Смак

Гіркуватий

Орегано більш відоме у нас, як материнка. Це трав'яниста рослина яниста багаторічна рослина, батьківщина якого Середземномор'ї. Його висушене листя і є та ароматна і пряна приправа, яка стала так популярна в багатьох куточках земної кулі. Вона зростанні практично скрізь і досить не вибаглива у догляді, але в неї дуже багато видів і сортів, які різняться місцем зростання.

Як застосовують орегано в кулінарії

Орегано досить популярна спеція, вона володіє приємним пряним ароматом і гіркуватим смаком. Найчастіше її використовують для приготування м ясних, овочевих і рибних страв рекомендується додавати спецію до кінця приготування, щоб зберігати її смак і аромат.
Материнка чудово поєднується з іншими спеціями, тому нерідко використовується в різних сумішах трав.
Популярна вона і приготування маринадів або при консервації, продовжуючи термін зберігання продуктів.
Дуже люблять орегано в Італії і Греції, додаючи практично в усі національні страви.
Кухарі приправляють цієї спецією супи, салати, м'ясо, морепродукти, макарони, страви з яєць, запіканки і рагу, що надає стравам ніжний смак і пряний приголомшливий аромат. Різні соуси, особливо томатні, будуть пахнути при додаванні материнки. Також додавши жменьку орегано в рослинне масло або оцет, можна отримати чудову добавку до салатів або інших страв.
Часто її використовують для ароматизації пива або квасу.
Пекарі додають орегано в пироги і хлібобулочні вироби.

Властивості орегано

Орегано дуже багатий на антиоксиданти, бо сприяє омолодженню і виводить токсини з організму. Материнка прекрасне дезінфікуючий і протимікробний засіб, здатне знезаражувати загоювати рани.
Вона дуже добре діє при різних проблемах шлунковокишкового тракту, допоможе позбутися від діареї, метеоризмов, виведе шкідливі бактерії і налагодить травлення.
Корисна материнка для печінки і нирок, так як має жовчогінну та сечогінну ефектом.
Чай з сухого орегано заспокоїть нервову систему, зніме роздратування і безсоння.
Спеція знімає болі і спазми, вона полегшить стан під час менструального циклу.
Корисна материнка при застуді
Материнка має противірусну та загальнозміцнюючі властивості, тому корисна при застуді і під час епідемії вірусів. Орегано допоможе при бронхіті, коклюші, астмі, захворюваннях горла і гаймориті.
Вважається, що материнка дуже ефективна в боротьбі з алкозалежністю.

Характеристики
Основні
ВиробникБЕТ
Інформація для замовлення
  • Ціна: 19 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner