Чабер зелень мелений 20 г
15 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- В наявності
- Код: 536
- +380 (67) 619-85-57
- +380 (66) 110-16-45
Чабер зелень мелений 20 г ДЖАМБУЛ, КОНДАРИ
Чабер (рід SATUREJA HORTENSIS) - однорічна рослина з сірувато-зеленими листочками довжиною в півтора-два сантиметри. Як спеція застосовується в сушеному вигляді, оскільки висушування підсилює її ароматизацію, що покращує смак і аромат страв. До складу рослини входять ефірні масла, фітонциди, вітаміни і мінерали, дубильні речовини, смоли і безліч інших компонентів. Чабер добре поєднується з орегано, базиліком, часником, фенхелем і чебрецем, дружить і з розмарином, часником, паприкою і петрушкою. Кулінари по всьому світу обожнюють «прованські трави» - пряну суміш, у складі якої неодмінно присутній і чабер. У кулінарії чабер широко використовується в приготуванні м'ясних, рибних, овочевих страв, страв з квасолі, томатних соусів, картопляних і м'ясних салатів, маринадів і консервації.
✔️ Форма: висушені шматочки листя з домішкою тонких гілочок, стебел і квіток
✔️ Метод сушки: природний (польовий)
✔️ Розмір різу: 2 - 4 мм
✔️ Колір: від буро-зеленого до жовто-коричневого
✔️ Смак: пікантний, гіркувато-пряний
✔️ Запах: пряний, що нагадує аромат перцю, перцевий при розтиранні.
✔️ Категорії якості: перший сорт
✔️ Зміст ефірних масел: хв. 1%
✔️ Зміст жовтих і коричневих листя: макс. 5%
✔️ Країна походження: Єгипет.
- Ціна: 15 ₴