Продавець СHEESE MASTER розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
2045 відгуків
CHEESE MASTER
+380 (63) 605-11-81
+380 (67) 619-85-57
+380 (66) 110-16-45
Прес для сиру Великий до 240 кг важільний, типу "Датський", фото 3
Прес для сиру Великий до 240 кг важільний, типу "Датський", фото 4
Прес для сиру Великий до 240 кг важільний, типу "Датський", фото 5
Прес для сиру Великий до 240 кг важільний, типу "Датський", фото 6

Прес для сиру Великий до 240 кг важільний, типу "Датський"

1 699 ₴

  • В наявності
  • Код: 5107.1
Прес для сиру Великий до 240 кг важільний, типу "Датський"
1 699 ₴
В наявностіПрес для сиру Великий до 240 кг важільний, типу "Датський"
+380 (63) 605-11-81
  • +380 (67) 619-85-57
  • +380 (66) 110-16-45
+380 (63) 605-11-81
  • +380 (67) 619-85-57
  • +380 (66) 110-16-45
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Прес для сиру важільного типу "Датський" ВЕЛИКИЙ

ВЛАСНЕ ВИРОБНИЦТВО

В комплект не входять форми для сиру та лоток для збору сироватки.

Принцип дії важільного сирного преса наступний: важіль, на який навішують вантаж, тисне на поршень, а той впливає на сир, розміщений у спеціальній формі. Зміна сили пресування відбувається шляхом переважування вантажу на різну довжину плеча. Змінюючи довжину плеча, ви поступово посилює тиск на пресовану масу.

Такий прес ще називають «данським»

Незважаючи на просту конструкцію, прес відмінно справляється зі своєю роллю, забезпечуючи рівномірний і постійний тиск

Пресування в технологічному ланцюжку виготовлення сиру стоїть слідом за самопрессованием. Коли сироватка з маси перестає виділятися, то пора класти сир під прес. Для цього його поміщають в спеціальну сирну форму з перфорацією. Потім опускають тарілку преса на сирну масу. Якщо вимагає конструкція, то закріплюють вантаж.

Використовуючи вагу вантажу на кінці важеля 15 кг, ми добиваємося навантаження на шток близько 240 кг

  Принцип дії:

Цей прес важільного типу, що дозволяє змінювати важіль зусилля. Збільшувати важіль Ви можете при перестановці кріпильного болта ближче до його основи.

Якщо ви прессуете сир ставлячи одну форму на іншу, врахуйте, що до нижньої голівці ще додається вага верхньої форми.

При застосуванні навантаження важеля преса БЕЗ додаткової ВАГИ отримуємо тиск на форму силою 5,2 кг При застосуванні додаткової ваги (вантажу) на різні рівні (довжина плеча) тиск на поршень посилюється.

Наш прес має 2 варіанти довжини плеча без подовжувача, та 7 варіантів довжини плеча, від меншої до більшої  з подовжувачем. Чим більше довжина плеча тим більше коефіцієнт тиску на поршень. На ручку преса нанесені відповідний номер.

Нижче ми наводимо середнє значення коефіцієнта додаткового тиску на поршень з залежності від довжини плеча:

* Варіант без подовжувача - 1 ричаг:

Довжина 1. Завантаження прес-важеля вагою 1 кг дає додатковий тиск на форму з силою 5,2 кг

Довжина 2. Завантаження прес-важеля вагою 1 кг дає додатковий тиск на форму з силою 6,3 кг

*Варіант з подовжувачем - повний довгий ричаг:

Довжина 1. Завантаження прес-важеля вагою 1 кг дає додатковий тиск на форму з силою 9 кг

Довжина 2. Завантаження прес-важеля вагою 1 кг дає додатковий тиск на форму з силою 10 кг

Довжина 3 Завантаження прес-важеля вагою 1 кг дає додатковий тиск на форму з силою 11,8 кг

Довжина 4 Завантаження прес-важеля вагою 1 кг дає додатковий тиск на форму з силою 12,7 кг

Довжина 5 Завантаження прес-важеля вагою 1 кг дає додатковий тиск на форму з силою 13,9 кг

Довжина 6 Завантаження прес-важеля вагою 1 кг дає додатковий тиск на форму з силою 14,6 кг

Довжина 7 Завантаження прес-важеля вагою 1 кг дає додатковий тиск на форму з силою 16,3 кг

 

Зусилля, необхідне для пресування, залежить від сорту сиру, який ви готуєте. Якщо ви бажаєте зробити справжній твердий сир, то основна частина пресування повинна проходити під серйозним тиском.

Пресування йде в декілька етапів, з регулярним перевертанням сиру. Середня тривалість процесу різниться в залежності від рецепту, яким ви прямуєте. Час необхідного тиску на сирну масу становить від 2 до 16-18 годин.

Після закінчення пресування сир виймають з преса, обладнання ретельно миють і сушать.

Прес виготовлений з натурального дерева, покритий карнаубською олією - віск рослинного походження (захисне водовідштовхувальне покриття, використовують для дерев'яних поверхонь, контактуючих з дитячими іграшками, харчовими продуктами). Карнаубська олія не містить ні біоцидів, ні консервантів.

Власне виробництво.

  • Вага  -    кг
  • Платформа -     см
  • Довжина -   см
  • Висота преса з піднятим важелем -   см
  • Ширина -  см
  Особливості та переваги
  • Простота використання.
  • Ефективність
  • Надійність конструкції. Обладнання виготовлене з натуральних матеріалів, міцних і стійких до навантажень.
  • Автономність роботи. Вам не потрібно підключати прес до електромережі або шукати для нього батарейки.
  • Компактність. Прес не займе багато місця на кухні Зручність в експлуатації. Деталі обладнання легко мити, вони не вимагають додаткового догляду.
  • Універсальність. При бажанні, ви зможете використовувати прес не тільки для сиру, але і для вичавлювання соку з овочів і фруктів, а також для віджиму сиру при його домашньому виготовленні.
Характеристики
Основні
ВиробникCheese master
Країна виробникУкраїна
Гарантійний термін1 міс
СтанНовий
Габаритні розміри
Вага4 кг
Основні атрибути
Кількість обслуговчого персоналу1 чел.
ТипПрес для твердого сиру
Користувальницькі характеристики
КолірБежевий
Кількість в наборі1 шт.
Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 699 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner