Прес для сиру Великий до 240 кг важільний, типу "Датський"
1 699 ₴
- В наявності
- Код: 5107.1
- +380 (67) 619-85-57
- +380 (66) 110-16-45
Прес для сиру важільного типу "Датський" ВЕЛИКИЙ
ВЛАСНЕ ВИРОБНИЦТВО
В комплект не входять форми для сиру та лоток для збору сироватки.
Принцип дії важільного сирного преса наступний: важіль, на який навішують вантаж, тисне на поршень, а той впливає на сир, розміщений у спеціальній формі. Зміна сили пресування відбувається шляхом переважування вантажу на різну довжину плеча. Змінюючи довжину плеча, ви поступово посилює тиск на пресовану масу.
Такий прес ще називають «данським»
Незважаючи на просту конструкцію, прес відмінно справляється зі своєю роллю, забезпечуючи рівномірний і постійний тиск
Пресування в технологічному ланцюжку виготовлення сиру стоїть слідом за самопрессованием. Коли сироватка з маси перестає виділятися, то пора класти сир під прес. Для цього його поміщають в спеціальну сирну форму з перфорацією. Потім опускають тарілку преса на сирну масу. Якщо вимагає конструкція, то закріплюють вантаж.
Використовуючи вагу вантажу на кінці важеля 15 кг, ми добиваємося навантаження на шток близько 240 кг
Принцип дії:Цей прес важільного типу, що дозволяє змінювати важіль зусилля. Збільшувати важіль Ви можете при перестановці кріпильного болта ближче до його основи.
Якщо ви прессуете сир ставлячи одну форму на іншу, врахуйте, що до нижньої голівці ще додається вага верхньої форми.
При застосуванні навантаження важеля преса БЕЗ додаткової ВАГИ отримуємо тиск на форму силою 5,2 кг При застосуванні додаткової ваги (вантажу) на різні рівні (довжина плеча) тиск на поршень посилюється.
Наш прес має 2 варіанти довжини плеча без подовжувача, та 7 варіантів довжини плеча, від меншої до більшої з подовжувачем. Чим більше довжина плеча тим більше коефіцієнт тиску на поршень. На ручку преса нанесені відповідний номер.
Нижче ми наводимо середнє значення коефіцієнта додаткового тиску на поршень з залежності від довжини плеча:
* Варіант без подовжувача - 1 ричаг:
Довжина 1. Завантаження прес-важеля вагою 1 кг дає додатковий тиск на форму з силою 5,2 кг
Довжина 2. Завантаження прес-важеля вагою 1 кг дає додатковий тиск на форму з силою 6,3 кг
*Варіант з подовжувачем - повний довгий ричаг:
Довжина 1. Завантаження прес-важеля вагою 1 кг дає додатковий тиск на форму з силою 9 кг
Довжина 2. Завантаження прес-важеля вагою 1 кг дає додатковий тиск на форму з силою 10 кг
Довжина 3 Завантаження прес-важеля вагою 1 кг дає додатковий тиск на форму з силою 11,8 кг
Довжина 4 Завантаження прес-важеля вагою 1 кг дає додатковий тиск на форму з силою 12,7 кг
Довжина 5 Завантаження прес-важеля вагою 1 кг дає додатковий тиск на форму з силою 13,9 кг
Довжина 6 Завантаження прес-важеля вагою 1 кг дає додатковий тиск на форму з силою 14,6 кг
Довжина 7 Завантаження прес-важеля вагою 1 кг дає додатковий тиск на форму з силою 16,3 кг
Зусилля, необхідне для пресування, залежить від сорту сиру, який ви готуєте. Якщо ви бажаєте зробити справжній твердий сир, то основна частина пресування повинна проходити під серйозним тиском.
Пресування йде в декілька етапів, з регулярним перевертанням сиру. Середня тривалість процесу різниться в залежності від рецепту, яким ви прямуєте. Час необхідного тиску на сирну масу становить від 2 до 16-18 годин.
Після закінчення пресування сир виймають з преса, обладнання ретельно миють і сушать.
Прес виготовлений з натурального дерева, покритий карнаубською олією - віск рослинного походження (захисне водовідштовхувальне покриття, використовують для дерев'яних поверхонь, контактуючих з дитячими іграшками, харчовими продуктами). Карнаубська олія не містить ні біоцидів, ні консервантів.
Власне виробництво.
- Вага - кг
- Платформа - см
- Довжина - см
- Висота преса з піднятим важелем - см
- Ширина - см
- Простота використання.
- Ефективність
- Надійність конструкції. Обладнання виготовлене з натуральних матеріалів, міцних і стійких до навантажень.
- Автономність роботи. Вам не потрібно підключати прес до електромережі або шукати для нього батарейки.
- Компактність. Прес не займе багато місця на кухні Зручність в експлуатації. Деталі обладнання легко мити, вони не вимагають додаткового догляду.
- Універсальність. При бажанні, ви зможете використовувати прес не тільки для сиру, але і для вичавлювання соку з овочів і фруктів, а також для віджиму сиру при його домашньому виготовленні.
Основні | |
---|---|
Виробник | Cheese master |
Країна виробник | Україна |
Гарантійний термін | 1 міс |
Стан | Новий |
Габаритні розміри | |
Вага | 4 кг |
Основні атрибути | |
Кількість обслуговчого персоналу | 1 чел. |
Тип | Прес для твердого сиру |
Користувальницькі характеристики | |
Колір | Бежевий |
Кількість в наборі | 1 шт. |
- Ціна: 1 699 ₴