Форма для приготування м'якого і напівтвердого сиру у домашніх умовах. НЕ КОМПЛЕКТУЄТЬСЯ поршнем, НЕ ВИМАГАЄ додаткового пресування. Тип перфорації створює гарний фактурний малюнок на готовому продукті, і сприяє швидкому сыровоткоотделению.
Вихід сиру з форми (приблизний,якщо молоко хорошої якості) до 800 грам.
Матеріал: харчовий пластик
Довжина внутр: верх195мм/низ165 мм
Ширина: верх125мм/низ95 мм
Висота:110 мм
Вага форми: 125 г
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Тип | Молд кондитерський |
Стан | Новий |
Матеріал | Пластик |
Довжина | 195 мм |
Ширина | 125 мм |
Висота | 110 мм |
Товщина | 3 мм |
Колір | Білий |
Кількість в наборі | 1 шт. |
Виробник | Cheese master |
Країна виробник | Україна |
Інформація для замовлення
- Ціна: 54,99 ₴