Продавець СHEESE MASTER розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1819 відгуків
CHEESE MASTER
+380 (63) 605-11-81
+380 (67) 619-85-57
+380 (66) 110-16-45

Рецепт сиру Фета

2 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • В наявності
  • Код: 186
Рецепт сиру Фета
2 ₴
В наявностіРецепт сиру Фета
+380 (63) 605-11-81
  • +380 (67) 619-85-57
  • +380 (66) 110-16-45
+380 (63) 605-11-81
  • +380 (67) 619-85-57
  • +380 (66) 110-16-45
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Всі рецепти на сайті ви можете переглянути безкоштовно.

При додаванні рецепту до замовлення ви отримаєте роздрукований рецепт разом із замовленням. Вартість роздрукованого рецепту – 2,00 грн.

✔️ НЕОБХІДНІ ІНГРЕДІЄНТИ:

✔️ ІНВЕНТАР ТА ОБЛАДНАННЯ:

РЕЦЕПТ СИРУ ФЕТА:

  1. Налийте молоко в каструлю, доведіть до температури 33 °С. Додайте закваску, добре перемішайте і залиште на 60 хв.
     

  2. Якщо молоко охололо, нагрійте молоко до 32 °С, постійно помішуючи. Зніміть каструлю з вогню, додайте фермент, попередньо розчинений у кип'яченій воді кімнатної температури, і добре перемішайте протягом 30 сек.
     

  3. Накрийте каструлю кришкою або рушником і залиште на 40 хвилин.
     

  4. Перевірте утворення згустка. Повинно бути досягнуто чисте відділення згустка від сироватки. Якщо цього ще не сталося, залиште ще на кілька хвилин.
     

  5. Розріжте згусток на кубики зі стороною 1,5 см. Повільно перемішуйте протягом 20 хвилин. Залиште на 10 хвилин, щоб згусток осів.
     

  6.  Великою шумовкою перекладіть весь згусток у форму для сиру або друшляк з дрібними дірками
     

  7. Залиште сир у формі на ніч при температурі 20-22°С.
     

  8.  Вийміть сир, розріжте на великі шматки і покладіть в 10% розсіл на 8-10 годин.
     

  9. Після цього сир краще вийняти і скласти в харчовий контейнер, інакше він буде ставати м'яким і кашистим. Щоб цьому запобігти, в розсол додають хлористий кальцій і контролюють кислотність.

 

Як приготувати 10% розсол

Розчиніть 100 г солі (звичайної кухонної, не можна брати морську або йодовану сіль) в 1 літрі теплої води. Остудіть. Розсол можна використовувати кілька разів. Розчин достатньо міцний! Ви можете зробити розсіл менш солоним, додавши 50-60 г солі на літр води.

 

Ви можете замовити закваску для сиру фета у нас на сайті.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 2 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner