Продавець СHEESE MASTER розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1653 відгуків
CHEESE MASTER
+380 (63) 605-11-81
+380 (67) 619-85-57
+380 (66) 110-16-45

Рецепт сиру Домашній (творог)

2 

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • В наявності
  • Код: 188
Рецепт сиру Домашній (творог)
В наявностіРецепт сиру Домашній (творог)
+380 (63) 605-11-81
  • +380 (67) 619-85-57
  • +380 (66) 110-16-45
+380 (63) 605-11-81
  • +380 (67) 619-85-57
  • +380 (66) 110-16-45
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Всі рецепти на сайті ви можете переглянути безкоштовно.

При додаванні рецепту до замовлення ви отримаєте роздрукований рецепт разом із замовленням. Вартість роздрукованого рецепту – 2,00 грн.

Необхідні інгредієнти:

  • молоко
  • закваска

Вам також може знадобиться для приготування:

РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ ДОМАШНЬОГО СИРУ:

Внесення заквасочной культури:
Нагрійте молоко до температури 30°С. Якщо ви нагріваєте молоко на плиті, робіть це на самому маленькому вогні, добре перемішуючи.
Після того, як молоко нагріється, внесіть закваску, посипавши її на поверхню молока тонким шаром. Через 1-2 хвилини добре перемішайте. Знову підігрійте молоко до 35 градусів і внесіть фермент. Не турбуйте молоко 1-2 години. Протягом цього часу температура повинна залишатися якомога більш постійною. У холодну пору року можна обернути ємність з молоком в товсте ковдру або рушник. Не страшно, якщо температура знизиться на декілька градусів.

Відділення сироватки:
Визначте готовність сирного згустку, Ознаки готовності: згусток трохи відділяється від стінок каструлі, над згустком можна побачити тонкий шар сироватки.

Наріжте згусток кубиками зі стороною 1,5-2 див. Після цього обережно перемішуйте кубики шумівкою протягом 10 хвилин. Вони зменшаться в розмірах і відбудеться відділення сироватки.

Повільно нагрійте сирний згусток до 38-40°C (приблизно на 1°С кожні 5 хвилин).Через 1-1,5 години сироватку потрібно видалити.

Видалення сироватки:
Відкиньте сир на друшляк. Дайте стекти сироватці протягом 30 хвилин, періодично перемішуючи.

Охолодження:
Сир тепер потрібно охолодити. Заповніть каструлю з холодною водою і опустіть сир у воду, попередньо загорнувши його в марлю. Після того, як він охолоне, потрібно знову процідити сир.
Повторіть цю процедуру ще раз, але з крижаною водою. Поставте ємність в холодильник. Витримайте сир у воді протягом 30 хвилин. Дайте сиру добре стекти в друшляку. Тепер можна додати трохи солі за смаком. Сир готовий (допускається залишити сир в холодильнику на 1-2 дні для утворення більш вираженого смаку).

Ви можете замовити закваску для сиру Домашній (творог) у нас на сайті

ВІДГУКИ НАШИХ КЛІЄНТІВ

Інформація для замовлення
  • Ціна:

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner