Продавець СHEESE MASTER розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1657 відгуків
CHEESE MASTER
+380 (63) 605-11-81
+380 (67) 619-85-57
+380 (66) 110-16-45

Рецепт сиру Валансе

2 

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • В наявності
  • Код: 250
Рецепт сиру Валансе
В наявностіРецепт сиру Валансе
+380 (63) 605-11-81
  • +380 (67) 619-85-57
  • +380 (66) 110-16-45
+380 (63) 605-11-81
  • +380 (67) 619-85-57
  • +380 (66) 110-16-45
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Всі рецепти на сайті ви можете переглянути безкоштовно.

При додаванні рецепту до замовлення ви отримаєте роздрукований рецепт разом із замовленням. Вартість роздрукованого рецепту – 2,00 грн.

✔️ НЕОБХІДНІ ІНГРЕДІЄНТИ:

✔️ ІНВЕНТАР ТА ОБЛАДНАННЯ:

Рецепт сиру Валансе

Нагрійте молоко до 22°С, зніміть з вогню.

Посипте на поверхню молока заквасочную культуру і обидва види цвілі. Залиште на 3 хвилини, щоб порошки ввібрали вологу. Потім акуратно перемішайте весь обсяг молока великий шумівкою.

Розведіть сичужний фермент в 50 мл води і додайте в молоко. Якщо використовується пастеризоване молоко, розведіть 1 ч. л. 10-% розчину хлористого кальцію в 50 мл води і потім додайте в молоко. Все перемішайте, накрийте каструлю кришкою і залиште при кімнатній температурі на 18 годин (якщо у вас в кімнаті жарко, то скоротіть час до 15 годин).

Через 15-18 годин повинен утворитися хороший згусток, а над ним невеликий шар сироватки. Видаліть сироватку з поверхні ополоником або великою ложкою.

Тепер шумівкою візьміть зверху шар згустку товщиною 1-1,5 см і покладіть у форму. Так, "зрізуючи" шумівкою шари, перекладіть весь згустку у форми. Якщо весь згусток відразу не поміщається, почекайте 15-20 хвилин. Згусток буде ущільнюватися і осідати. Поступово ви зможете перекласти весь згусток.

Як тільки ви перекладіть весь сир у форму, накрийте форми рушником і залиште ущільнюватися і дозрівати на 48 годин при кімнатній температурі. Не забувайте періодично зливати сироватку з піддону.

Візьміть контейнер для дозрівання, покладіть вниз два шари паперових серветок, а на них дренажний килимок. Посипте кожну головку сиру 3/4 ч. л. солі. Потім візьміть маленьке ситечко, покладіть в нього 2 ч. л. меленого вугілля. З допомогою ситечка обсипте кожну головку сиру шаром вугілля. Нам не потрібен дуже щільний шар ― легка припорошенность, через яку видно білий сир, то що потрібно. Трохи постукайте пальцями по поверхні сиру, щоб вугілля не обсыпался.

Поставте сир на паперовий рушник в контейнер, накрийте кришкою і залиште при кімнатній температурі 24 години.

Витягніть з контейнера сир і паперові рушники. На дно покладіть дренажну платформу або кілька шарів дренажних килимків, зверху поставте сир. Витримуйте сир 10 днів при температурі 8°С.

Якщо на дні контейнера скупчується волога, видаляйте її серветкою і трохи відкрийте кришку. При підвищеній вологості можуть утворитися плями блакитний цвілі. З іншого боку, занадто сухе повітря призведе до висихання сиру. Регулюйте вологість щільністю закриття кришки контейнера.

Через 10 днів загорніть сир в двошаровий папір і покладіть в контейнер. Сир готовий до вживання. Ви можете зберігати сир в холодильнику до 2-х місяців.

Ви можете замовити закваску для сиру валансе у нас на сайті.

Інформація для замовлення
  • Ціна:

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner