Продавець СHEESE MASTER розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1778 відгуків
CHEESE MASTER
+380 (63) 605-11-81
+380 (67) 619-85-57
+380 (66) 110-16-45

Рецепт сиру Філадельфія

2 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • В наявності
  • Код: 256
Рецепт сиру Філадельфія
2 ₴
В наявностіРецепт сиру Філадельфія
+380 (63) 605-11-81
  • +380 (67) 619-85-57
  • +380 (66) 110-16-45
+380 (63) 605-11-81
  • +380 (67) 619-85-57
  • +380 (66) 110-16-45
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Всі рецепти на сайті ви можете переглянути безкоштовно.

При додаванні рецепту до замовлення ви отримаєте роздрукований рецепт разом із замовленням. Вартість роздрукованого рецепту – 2,00 грн.

✔️ НЕОБХІДНІ ІНГРЕДІЄНТИ:

✔️ ІНВЕНТАР ТА ОБЛАДНАННЯ:

Рецепт СИРУ ФІЛАДЕЛЬФІЯ:

Молоко для приготування сиру Філадельфія повинно мати жирність 7-10%. Це досягається шляхом додавання вершків в молоко. Налийте молоко в каструлю і повільно нагрійте до температури 30°С. Посипте заквасочную культуру на поверхню молока і через 1-2 хвилини акуратно перемішайте. Додайте в молоко молокосвертывающий фермент, попередньо розчинений у 50 мл охолодженої кип'яченої води. Перемішайте молоко.

Накрийте каструлю кришкою і залиште протягом 12-24 годин. Температура не повинна впасти нижче 20-22°С. Молоко повинно залишатися в спокої, його не можна перемішувати. Закінчення стадії дозрівання можна визначити по тонкому шару сироватки, що покриває поверхню.

Після остаточного дозрівання молока перенесіть сирний згусток в друшляк, вистелений дренажної тканиною.

Сироватка повинна стікати протягом 1-2 годин, потім зберіть тканину за 4 кута і підвісьте над каструлею або раковиною ще на 10 -20 годин.

Остаточне час зливу сироватки залежить від ваших уподобань. Чим довше зливається сироватка, тим більш жорстким і менш пастоподібним стає сир.

Коли сир досяг бажаної консистенції, добре перемішайте його для отримання більш однорідного і пастоподібного стану. При перемішуванні можна додати будь-які трави, спеції і т. д., а також сіль за смаком.

Ви можете замовити закваску для сиру філадельфія у нас на сайті.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 2 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner