Продавець СHEESE MASTER розвиває свій бізнес на Prom.ua 5 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
510 відгуків
+380636051181
+38063 605 11 81
+38067 619 85 57
Додати відгукНаявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Кошик

CHEESE MASTER

Рецепт сиру Філадельфія, фото 2
Опис
Інформація для замовлення

РЕЦЕПТ СИРУ ФІЛАДЕЛЬФІЯ:

Молоко для приготування сиру Філадельфія повинно мати жирність 7-10%. Це досягається шляхом додавання вершків в молоко. Налийте молоко в каструлю і повільно нагрійте до температури 30°С. Посипте заквасочную культуру на поверхню молока і через 1-2 хвилини акуратно перемішайте. Додайте в молоко молокосвертывающий фермент, попередньо розчинений у 50 мл охолодженої кип'яченої води. Перемішайте молоко.

Накрийте каструлю кришкою і залиште протягом 12-24 годин. Температура не повинна впасти нижче 20-22°С. Молоко повинно залишатися в спокої, його не можна перемішувати. Закінчення стадії дозрівання можна визначити по тонкому шару сироватки, що покриває поверхню.

Після остаточного дозрівання молока перенесіть сирний згусток в друшляк, вистелений дренажної тканиною.

Сироватка повинна стікати протягом 1-2 годин, потім зберіть тканину за 4 кута і підвісьте над каструлею або раковиною ще на 10 -20 годин.

Остаточне час зливу сироватки залежить від ваших уподобань. Чим довше зливається сироватка, тим більш жорстким і менш пастоподібним стає сир.

Коли сир досяг бажаної консистенції, добре перемішайте його для отримання більш однорідного і пастоподібного стану. При перемішуванні можна додати будь-які трави, спеції і т. д., а також сіль за смаком.

  • Ціна: Ціну уточнюйте