Рецепт йогурту Грецький
2 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- В наявності
- Код: 361
- +380 (67) 619-85-57
- +380 (66) 110-16-45
Всі рецепти на сайті ви можете переглянути безкоштовно.
При додаванні рецепту до замовлення ви отримаєте роздрукований рецепт разом із замовленням. Вартість роздрукованого рецепту – 2,00 грн.
✅Необхідні інгредієнти:
- молоко
- закваска
✅Вам також може знадобиться для приготування:
- Каструля
- Термометр для молока
- Фільтр для молока
РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ ГРЕЦЬКОГО ЙОГУРТУ
Обов'язково використовуйте пастеризоване молоко або суперпастеризоване, якщо берете домашнє молоко, необхідно попередньо його пастеризувати.
1. ЗА ДОПОМОГОЮ МУЛЬТИВАРКИ, ЙОГУРТНИЦІ
1). Додати в молоко суху закваску для йогурту, ретельно перемішати.
2). Налити молоко у мультиварку (йогуртницю).
3). Включити програму йогурт та закрити мультиварку, протягом 6-8 годин мультиварка буде підтримувати температуру 37С.
4). У готовий йогурт можна додавати шматочки фруктів, варення чи сироп. Йогурт зберігати в холодильнику протягом 7 днів.
2. У ПРОСТІЙ КАСТРЮЛІ
1). Налити молоко у каструлю, нагріти до 36-38 градусів.
2). Розсипати закваску для йогурту на поверхню молока, за хвилину перемішати.
3). Зняти каструлю з плити, накрити кришкою, укутати пледом і залишити на 8-10 годин за кімнатної температури.
4). У готовий йогурт можна додавати шматочки фруктів, варення чи сироп. Йогурт зберігати в холодильнику протягом 7 днів.
- Справжній йогурт без добавок
- Багатий вітамінами та мінеральними компонентами
- Зміцнює імунітет
- Забезпечує здоров'я шлунково-кишкового тракту
- Корисний для людей з непереносимістю лактози
Приготуйте смачний та корисний йогурт своїми руками. Ви завжди будете впевнені, що у його складі немає жодних шкідливих домішок. Такі продукти підходять для харчування дорослих та дітей. Це чудовий сніданок, наповнений білком, вітамінами та мінералами.
Склад:
Термофільний стрептокок (Streptococcus thermophilius)
Болгарська паличка (Lactobacillus bulgaricus)
Волокнисний стрептокок (Streptococcus filant)
Ацидофільна паличка (Lactobacillus acidophilus)
Лактобактерії (Lactobacillus casei)
Застосування – використовується для приготування йогурту
Упаковка - алюмінієві РЕТ пакети, мікропробірки Еппендорф
Час приготування продукту (активність бактерій) - за температури 36-38 ºС та рН 4,5 молока, готовність продукту через 8-10 годин
Вихід готового продукту - близько 100% від маси використаного молока
Транспортування заквасок - можна транспортувати протягом 2 тижнів при нерегульованій температурі без ризику зменшення активності
Умови та термін зберігання - 3 місяці при кімнатній температурі; 1 рік при +4 ºС (в холодильнику); 2 роки при -20º С (в морозильній камері)
Фасування - Україна, Cheese master
Ви можете замовити закваску для грецького йогурту у нас на сайті
- Ціна: 2 ₴