Набор с прессом для твердых сыров (дерев.напр.)
545 ₴
- Готово до відправки
- Код: 371
- +380 (67) 619-85-57
- +380 (66) 110-16-45
Набір для приготування твердих сирів з пресом (дерев’яні ніжки)
✅ Для приготування сиру необхідні тільки молоко, закваска і фермент
✅ Справжній сир без добавок своїми руками
✅ Багатий вітамінами та мінеральними компонентами
✅ Збереження всіх корисних речовин
✅ І звичайно ж смак! Домашній сир – це завжди свіжий продукт з чудовими смаковими якостями
🧀 Докладніше про сир, про способи його приготування і про те, які аксесуари та інгредієнти вам знадобляться, ви можете ознайомитися за посиланням: Рецепти приготування твердих сирів.
Як зробити твердий сир? Що для цього потрібно? З чого краще розпочати? Які супутні товари потрібні для сироваріння? Враховуючи ці питання ми постаралися зібрати для Вас цей набір для приготування твердих сирів.
📋 У набір твердих сирів з пресом входить:
1. Прес дерев'яний, розбірний 20х30х20 см - 1 шт.
2. Закваска для сиру Гауда на 5 л - 1 шт.
3. Закваска + фермент для сиру Маасдам на 5 л - 1 шт.
4. Закваска + фермент для сиру на Російський 5 л - 1 шт.
5. Закваска + фермент для сиру Пармезан на 5 л - 1 шт.
6. Закваска + фермент для сиру Пекоріно на 5 л - 1 шт.
7. Форма з поршнем 1.2 л - 2 шт.
8. Мішечок для збору сиру - 2 шт.
9. Килимок дренажний 20х20см - 2 шт.
10.Термометр електронний - 1 шт.( в асортименті)
11. Рецепти для приготування твердих сирів.
📦 Упаковка - алюмінієві РЕТ пакети, мікропробірки Еппендорф
🥛 Тип молока - пастеризоване (з додаванням хлористого кальцію) або сире. Можна використовувати 🐮 коров'яче, 🐑овече або 🐐 козяче молоко (використовуйте домашнє молоко)
⚖️ Вихід готового продукту - приблизно 10-12% від маси використаного молока
🚛 Транспортування заквасок - можна транспортувати протягом 2 тижнів при нерегулярній температурі без ризику зменшення активності
🌡Умови та термін зберігання - 3 місяці при кімнатній температурі; 1 рік при +4 ºС (у холодильнику). Якщо ви хочете зберігати набір до 2 років, то розділіть фермент і заквасочну культуру, зберігайте фермент у холодильнику при температурі +4ºС, а заквасочну культуру в морозильній камері при температурі -18-20ºС. Фермент зберігати у холодильнику. Фермент не можна заморожувати.
📝 Фасовка - Україна, Cheese Master
🥣 Вам також може знадобитися для приготування:
💝🧀🥰 ВІДГУКИ НАШИХ КЛІЄНТІВ 🤩👍🔥
- Ціна: 545 ₴