Продавець СHEESE MASTER розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1647 відгуків
CHEESE MASTER
+380 (63) 605-11-81
+380 (67) 619-85-57
+380 (66) 110-16-45
Плависоль для плавленого сиру (20г), фото 2

Плависоль для плавленого сиру (20г)

13 

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • В наявності
  • Код: 374
Плависоль для плавленого сиру (20г)
13 
В наявностіПлависоль для плавленого сиру (20г)
+380 (63) 605-11-81
  • +380 (67) 619-85-57
  • +380 (66) 110-16-45
+380 (63) 605-11-81
  • +380 (67) 619-85-57
  • +380 (66) 110-16-45
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Плависоль для плавленого сиру (упаковка 20г на 1 кг сиру)

Плавлений сир можна готувати з будь-якого м'якого або твердого сиру. Дуже смачний плавлений сир виходить із звичайного сиру! Склад: мінеральна сіль-плавитель: Е451. Норма внесення солі-плавителя до 2% від загальної кількості сиру (20г плависоли на 1кг).

РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ ПЛАВЛЕНОГО СИРУ В ДОМАШНІХ УМОВАХ:

1. Плависоль рівномірно розсипати по поверхні сиру або сиру.На 1кг сиру додати від 100 до 200мл пастеризованого молока, додати від 100 до 200 грам вершкового масла, щіпку солі і перемішати. Додаванням молока регулюється консистенція сиру. Масло дозволяє збільшити жирність готового продукту.

2. Нагріти масу до 75-95 градусів. Для нагріву можна застосовувати водяну баню, мікрохвильову піч або мультиварку. Найпростіший варіант - мікрохвильовка. 3-4 рази нагрівати за 2 хвилини, залежить від потужності вашої мікрохвильовки.

Після нагріву масу перемішати до однорідності (можна блендером)

3. Розлити масу по формах. За смаком можна додати паприку, горіхи, зелень і інші смакові добавки.

4. Зберігати в холодильнику.

Готовий плавлений сир за смаком і за зовнішнім виглядом не поступається таким сирів як VIOLA, Бурштин, Hochland і т. д. Якщо у вас вийшла біла маса з кислувато-сирним присмаком, то це означає, що сир ще не готовий. Ви не розплавили його як слід. Або недостатньо солі-плавителя, або температура плавлення була низькою. Якщо потрібно швидко довести плавлений сир до кондиції, то можна застосувати мікрохвильовку (60-120 секунд). Для кращої однорідності плавленого сиру використовуйте блендер. 2-3 приготування і ваш плавлений сир буде кращим з того, що ви пробували до цього!

Можна готувати як солодкі плавлені сирки з шоколадною оболонкою, так і різноманітні солоні зі спеціями (паприка, гірчиця, зелень, базилік та ін).

 

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникViola
Інформація для замовлення
  • Ціна: 13 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner