Плависоль для плавленого сиру (20г)
13 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- В наявності
- Код: 374
- +380 (67) 619-85-57
- +380 (66) 110-16-45
Плависоль для плавленого сиру (упаковка 20г на 1 кг сиру)
Плавлений сир можна готувати з будь-якого м'якого або твердого сиру. Дуже смачний плавлений сир виходить із звичайного сиру! Склад: мінеральна сіль-плавитель: Е451. Норма внесення солі-плавителя до 2% від загальної кількості сиру (20г плависоли на 1кг).
РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ ПЛАВЛЕНОГО СИРУ В ДОМАШНІХ УМОВАХ:
1. Плависоль рівномірно розсипати по поверхні сиру або сиру.На 1кг сиру додати від 100 до 200мл пастеризованого молока, додати від 100 до 200 грам вершкового масла, щіпку солі і перемішати. Додаванням молока регулюється консистенція сиру. Масло дозволяє збільшити жирність готового продукту.
2. Нагріти масу до 75-95 градусів. Для нагріву можна застосовувати водяну баню, мікрохвильову піч або мультиварку. Найпростіший варіант - мікрохвильовка. 3-4 рази нагрівати за 2 хвилини, залежить від потужності вашої мікрохвильовки.
Після нагріву масу перемішати до однорідності (можна блендером)
3. Розлити масу по формах. За смаком можна додати паприку, горіхи, зелень і інші смакові добавки.
4. Зберігати в холодильнику.
Готовий плавлений сир за смаком і за зовнішнім виглядом не поступається таким сирів як VIOLA, Бурштин, Hochland і т. д. Якщо у вас вийшла біла маса з кислувато-сирним присмаком, то це означає, що сир ще не готовий. Ви не розплавили його як слід. Або недостатньо солі-плавителя, або температура плавлення була низькою. Якщо потрібно швидко довести плавлений сир до кондиції, то можна застосувати мікрохвильовку (60-120 секунд). Для кращої однорідності плавленого сиру використовуйте блендер. 2-3 приготування і ваш плавлений сир буде кращим з того, що ви пробували до цього!
Можна готувати як солодкі плавлені сирки з шоколадною оболонкою, так і різноманітні солоні зі спеціями (паприка, гірчиця, зелень, базилік та ін).
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Viola |
- Ціна: 13 ₴