Продавець СHEESE MASTER розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1946 відгуків
CHEESE MASTER
+380 (63) 605-11-81
+380 (67) 619-85-57
+380 (66) 110-16-45
Закваска для біойогурту на 100 л молока, фото 3
Закваска для біойогурту на 100 л молока, фото 4

Закваска для біойогурту на 100 л молока

від 98,99 ₴

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 87
Закваска для біойогурту на 100 л молока
від 98,99 ₴
Готово до відправкиЗакваска для біойогурту на 100 л молока
+380 (63) 605-11-81
  • +380 (67) 619-85-57
  • +380 (66) 110-16-45
+380 (63) 605-11-81
  • +380 (67) 619-85-57
  • +380 (66) 110-16-45
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Закваска для приготування біойогурту із 100 л молока CHEESE MASTER

Для приготування біойогурту необхідні лише молоко та закваска

✅ Справжній йогурт без добавок

✅ Багатий вітамінами та мінеральними компонентами

✅ Зміцнює імунітет

✅ Забезпечує здоров'я шлунково-кишкового тракту

Приготуйте смачний та корисний йогурт своїми руками. Ви завжди будете впевнені, що у його складі немає жодних шкідливих домішок. Такі продукти підходять для харчування дорослих та дітей. Це чудовий сніданок, наповнений білком, вітамінами та мінералами.

РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ БІОЙОГУРТУ

Обов'язково використовуйте пастеризоване молоко або суперпастеризоване, якщо берете домашнє молоко, необхідно попередньо його пастеризувати.

1. ЗА ДОПОМОГОЮ МУЛЬТИВАРКИ, ЙОГУРТНИЦІ

1). Додати в молоко суху закваску для йогурту, ретельно перемішати.

2). Налити молоко у мультиварку (йогуртницю).

3). Включити програму йогурт та закрити мультиварку, протягом 6-8 годин мультиварка буде підтримувати температуру 37С.

4). У готовий йогурт можна додавати шматочки фруктів, варення чи сироп. Йогурт зберігати в холодильнику протягом 7 днів.

2. У ПРОСТІЙ КАСТРЮЛІ

1). Налити молоко у каструлю, нагріти до 36-38 градусів.

2). Розсипати закваску для йогурту на поверхню молока, за хвилину перемішати.

3). Зняти каструлю з плити, накрити кришкою, укутати пледом і залишити на 8-10 годин за кімнатної температури.

4). У готовий йогурт можна додавати шматочки фруктів, варення чи сироп. Йогурт зберігати в холодильнику протягом 7 днів.

Якщо ви хочете отримати роздрукований рецепт разом із замовленням, перейдіть за посиланням та додайте рецепт до замовлення.

Вартість роздрукованого рецепту – 2,00 грн.

Склад:

Термофільний стрептокок (Streptococcus thermophilius)

Болгарська паличка (Lactobacillus bulgaricus)

Волокнисний стрептокок (Streptococcus filant)

Ацидофільна паличка (Lactobacillus acidophilus)

Лактобактерії (Lactobacillus casei)

Біфідобактерії (Bifidobacterium bifidum)

Застосування – використовується для приготування йогурту

Упаковка - алюмінієві РЕТ пакети, мікропробірки Еппендорф

Час приготування продукту (активність бактерій) - за температури 36-38 ºС та рН 4,5 молока, готовність продукту через 8-10 годин

Вихід готового продукту - близько 100% від маси використаного молока

Транспортування заквасок - можна транспортувати протягом 2 тижнів при нерегульованій температурі без ризику зменшення активності

Умови та термін зберігання - 3 місяці при кімнатній температурі; 1 рік при +4 ºС (в холодильнику); 2 роки при -20º С (в морозильній камері)

Фасування - Україна, Cheese master

 

Вам також може знадобиться для приготування:

1. Термометр

 

ВІДГУКИ НАШИХ КЛІЄНТІВ

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникDalton
Країна виробникІталія
Тип закваскиДля йогурту
Користувальницькі характеристики
Об’єм молока100 л
Умови та строк зберігання3 місяці при кімнатній температурі; 1 рік при +4 ºС (в холодильнику); 2 роки при -20º С (в морозильній камері)
Інформація для замовлення
  • Ціна: від 98,99 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner