Закваска для біойогурту на 100 л молока
від 98,99 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: 87
- +380 (67) 619-85-57
- +380 (66) 110-16-45
Закваска для приготування біойогурту із 100 л молока CHEESE MASTER
✅ Для приготування біойогурту необхідні лише молоко та закваска
✅ Справжній йогурт без добавок
✅ Багатий вітамінами та мінеральними компонентами
✅ Зміцнює імунітет
✅ Забезпечує здоров'я шлунково-кишкового тракту
Приготуйте смачний та корисний йогурт своїми руками. Ви завжди будете впевнені, що у його складі немає жодних шкідливих домішок. Такі продукти підходять для харчування дорослих та дітей. Це чудовий сніданок, наповнений білком, вітамінами та мінералами.
РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ БІОЙОГУРТУ
Обов'язково використовуйте пастеризоване молоко або суперпастеризоване, якщо берете домашнє молоко, необхідно попередньо його пастеризувати.
1. ЗА ДОПОМОГОЮ МУЛЬТИВАРКИ, ЙОГУРТНИЦІ
1). Додати в молоко суху закваску для йогурту, ретельно перемішати.
2). Налити молоко у мультиварку (йогуртницю).
3). Включити програму йогурт та закрити мультиварку, протягом 6-8 годин мультиварка буде підтримувати температуру 37С.
4). У готовий йогурт можна додавати шматочки фруктів, варення чи сироп. Йогурт зберігати в холодильнику протягом 7 днів.
2. У ПРОСТІЙ КАСТРЮЛІ
1). Налити молоко у каструлю, нагріти до 36-38 градусів.
2). Розсипати закваску для йогурту на поверхню молока, за хвилину перемішати.
3). Зняти каструлю з плити, накрити кришкою, укутати пледом і залишити на 8-10 годин за кімнатної температури.
4). У готовий йогурт можна додавати шматочки фруктів, варення чи сироп. Йогурт зберігати в холодильнику протягом 7 днів.
Якщо ви хочете отримати роздрукований рецепт разом із замовленням, перейдіть за посиланням та додайте рецепт до замовлення.
Вартість роздрукованого рецепту – 2,00 грн.
Склад:
Термофільний стрептокок (Streptococcus thermophilius)
Болгарська паличка (Lactobacillus bulgaricus)
Волокнисний стрептокок (Streptococcus filant)
Ацидофільна паличка (Lactobacillus acidophilus)
Лактобактерії (Lactobacillus casei)
Біфідобактерії (Bifidobacterium bifidum)
Застосування – використовується для приготування йогурту
Упаковка - алюмінієві РЕТ пакети, мікропробірки Еппендорф
Час приготування продукту (активність бактерій) - за температури 36-38 ºС та рН 4,5 молока, готовність продукту через 8-10 годин
Вихід готового продукту - близько 100% від маси використаного молока
Транспортування заквасок - можна транспортувати протягом 2 тижнів при нерегульованій температурі без ризику зменшення активності
Умови та термін зберігання - 3 місяці при кімнатній температурі; 1 рік при +4 ºС (в холодильнику); 2 роки при -20º С (в морозильній камері)
Фасування - Україна, Cheese master
✅ Вам також може знадобиться для приготування:
1. Термометр
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Dalton |
Країна виробник | Італія |
Тип закваски | Для йогурту |
Користувальницькі характеристики | |
Об’єм молока | 100 л |
Умови та строк зберігання | 3 місяці при кімнатній температурі; 1 рік при +4 ºС (в холодильнику); 2 роки при -20º С (в морозильній камері) |
- Ціна: від 98,99 ₴