Продавець СHEESE MASTER розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1666 відгуків
CHEESE MASTER
+380 (63) 605-11-81
+380 (67) 619-85-57
+380 (66) 110-16-45

Рецепт сиру Російський

2 

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • В наявності
  • Код: 195
Рецепт сиру Російський
В наявностіРецепт сиру Російський
+380 (63) 605-11-81
  • +380 (67) 619-85-57
  • +380 (66) 110-16-45
+380 (63) 605-11-81
  • +380 (67) 619-85-57
  • +380 (66) 110-16-45
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Всі рецепти на сайті ви можете переглянути безкоштовно.

При додаванні рецепту до замовлення ви отримаєте роздрукований рецепт разом із замовленням. Вартість роздрукованого рецепту – 2,00 грн.

✔️ НЕОБХІДНІ ІНГРЕДІЄНТИ:

✔️ ІНВЕНТАР ТА ОБЛАДНАННЯ:

РЕЦЕПТ СИРУ РОСІЙСЬКИЙ:

Приготування

Нагріти молоко до 36°С. За бажанням можна внести в молоко барвник для сиру - Аннато. Додайте закваску: розсипте  закваску на поверхню молока, дайте постояти півхвилини, щоб порошок увібрав вологу, перемішайте. Накрийте каструлю кришкою і залиште на 30 хвилин.

Додайте фермент в 50 мл кип'яченої охолодженої води і розмішайте. Також, якщо молоко пастеризоване, то можна внести в нього розчин хлористого кальцію. (Приготування розчину кальцію хлористого: 1. Розчиніть 1 г кальцію хлористого (1 чайну ложку) в 50 мл кип'яченої охолодженої води. 2. Додайте 1 чайну ложку розчину хлористого кальцію на 10л молока.  3. Залишився розчин,  перелийте в пляшечку і зберігайте в холодильнику до 1 року.)

Додайте до молока розчин ферменту і хлористого кальцію ,  добре перемішайте. Накрийте кришкою і залиште до утворення згустку та "чистого відділення", приблизно 30 хвилин.

Поріжте згусток на кубики зі стороною  1,5 см. Перемішайте.

Перемішуйте масу протягом 20-30 хвилин, виловлюючи з дна великі шматки і розрізаючи їх на дрібні. В кінці процесу сирне зерно повинно бути 2-5 мм.

Злийте сироватку так, щоб залишився тонкий шар в 0,5 -1 см над поверхнею сирного зерна.

Додайте в сирне зерно 2 чайні ложки (10г) солі і перемішайте. Це дозволить зберегти вологу в сирі.

Викладіть сирне зерно в форму. Розрівнюйте  сирну масу у формі.

Пресуйте з вагою 2 кг протягом 6 годин.

Витягніть сир з форми і соліть в 20% -му розсолі протягом 6 годин. В середині цього часу один раз перевернути сир у розсолі, щоб він рівномірно просолов.

Після посолки обсушити сир під вентилятором протягом 10-12 годин (влітку, коли спекотно) або просто поставте на підвіконня, або в інше прохолодне ( 15-18°С ) місце для просушування протягом доби. Регулярно перевертайте сир, щоб він швидко і рівномірно просох.

Покрийте воском або латексним покриттям  для сирів. Витримуйте 6 тижднів при температурі 8-12°С. Сир можна їсти або зберігаті при цій температурі до року.

Як приготувати 20% розсіл

4 літра води довести до кипіння, розчинити 1 кг кам'яної солі. Остудити до кімнатної температури і процідити  , щоб всь бруд із солі залишився на дні. Додати 5 мл 6% оцту и чайну ложку 10% розчин хлористого кальцію. Розсіл можна використовувати кілька разів.

Ви можете замовити закваску для сиру російський у нас на сайті.

Інформація для замовлення
  • Ціна:

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner