Продавець СHEESE MASTER розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1986 відгуків
CHEESE MASTER
+380 (63) 605-11-81
+380 (67) 619-85-57
+380 (66) 110-16-45

Рецепт сиру Тильзиттер

2 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • В наявності
  • Код: 725588397
Рецепт сиру Тильзиттер
2 ₴
В наявностіРецепт сиру Тильзиттер
+380 (63) 605-11-81
  • +380 (67) 619-85-57
  • +380 (66) 110-16-45
+380 (63) 605-11-81
  • +380 (67) 619-85-57
  • +380 (66) 110-16-45
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Всі рецепти на сайті ви можете переглянути безкоштовно.

При додаванні рецепту до замовлення ви отримаєте роздрукований рецепт разом із замовленням. Вартість роздрукованого рецепту – 2,00 грн.

✔️ НЕОБХІДНІ ІНГРЕДІЄНТИ:

✔️ ІНВЕНТАР ТА ОБЛАДНАННЯ:

РЕЦЕПТ СИРУ ТИЛЬЗИТТЕР:

Нагріти молоко до 36°С. Додати закваску: розсипте порошок закваски на поверхню молока, дайте постояти півхвилини, щоб порошок увібрав вологу, перемішайте. Накрийте каструлю кришкою і залиште на 30 хвилин.

Додайте фермент в 50 мл води ( кип'ячена охолоджена) і розмішайте. Також розчиніть в 50 мл води в іншій ємності розчин хлористого кальцію.

Додайте в молоко розчин ферменту і хлористого кальцію і добре перемішайте. Накрийте кришкою і залиште до утворення згустку і "чистого відділення", приблизно 30 хвилин.

Поріжте згусток на кубики зі стороною приблизно 1,5 см. Перемішайте.

Перемішуйте масу протягом 20-30 хвилин, виловлюючи з дна великі шматки і розрізаючи їх на дрібні. В кінці процесу сирне зерно повинно бути 2-5 мм.

Злийте сироватку так, щоб залишився тонкий шар до 0,5 -1 см над поверхнею сирного зерна.

Додайте в сирне зерно 2 чайні ложки (10гр) солі і перемішайте. Це дозволить зберегти вологу в сирі.

Викладіть сирне зерно в форму. Розрівнюйте і приминайте сирну масу у формі.

Пресуйте з вагою 2 кг протягом 6 годин.

Вийміть сир з форми і соліть в 20%-му розсолі протягом 6 годин. В середині цього часу один раз перевернути сир в розсолі, щоб він рівномірно просолов.

Після посолки обсушіть сир під вентилятором протягом 10-12 годин (влітку, коли спекотно) або просто поставте на підвіконня або в інше прохолодне (15-18°С) місце для просушування протягом доби. Регулярно перевертайте сир, щоб він швидко і рівномірно просох.

Покрийте воском або латексним покриттям для сирів. Витримуйте 6 тижнів при температурі 8-12°С. Сир можна їсти або зберігати при цій температурі до року.

Як приготувати 20% розсіл

4 літра води довести до кипіння, розчинити 1 кг кам'яної солі. Остудити до кімнатної температури і процідити . Обережно злити, щоб весь бруд із солі (якщо такий є) залишився на дні. Додати 5 мл 6-% оцту і чайну ложку 10-% розчину хлористого кальцію. Розсіл можна використовувати кілька разів.

Ви можете замовити закваску для сиру тильзиттер у нас на сайті.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 2 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner