Продавець СHEESE MASTER розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1656 відгуків
CHEESE MASTER
+380 (63) 605-11-81
+380 (67) 619-85-57
+380 (66) 110-16-45

Рецепт сиру Королівський

2 

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • В наявності
  • Код: 729007913
Рецепт сиру Королівський
В наявностіРецепт сиру Королівський
+380 (63) 605-11-81
  • +380 (67) 619-85-57
  • +380 (66) 110-16-45
+380 (63) 605-11-81
  • +380 (67) 619-85-57
  • +380 (66) 110-16-45
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Всі рецепти на сайті ви можете переглянути безкоштовно.

При додаванні рецепту до замовлення ви отримаєте роздрукований рецепт разом із замовленням. Вартість роздрукованого рецепту – 2,00 грн.

✔️ НЕОБХІДНІ ІНГРЕДІЄНТИ:

✔️ ІНВЕНТАР ТА ОБЛАДНАННЯ:

Рецепт сиру КОРОЛІВСЬКИЙ:

1. Налийте в каструлю молоко и нагрівайте до 32°С. Зніміть з вогню.
2. Розсипте на поверхню молока заквасочну культуру. Дайте постоята 1-2 хвилини, щоб порошок увібрав вологу. Обережно, повільними рухами перемішайте молоко  шумівкою або ложкою. Накрийте кришкою и дайте постояти 40 хвилин.
3. Розчиніть  фермент у 50 мл води. Добре, але повільно перемішайте. Накрийте кришкою й залиште  на 45-60 хвилин.
4. Перевірте згусток на «чисте відділення», якщо необхідно залиште ще на 10-15 хвилин. Як тільки «чисте відділення» досягнуто, поріжте згусток ножем або великим віночком на шматочки розміром 1-1,5 см.
5. Поставте каструлю на вогонь. Помішуючи, нагрівайте масу до 40°С. Цей процес перемішування і нагрівання повинен бути поступовим і зайняти 30 хвилин. Чи не нагрівайте масу занадто швидко!
6. Зніміть каструлю з вогню, закутайте ковдрою для збереження тепла і залиште на 30 хвилин. Сирне зерно осяде на дно каструлі.
7. Злийте сироватку, сирна маса залишиться на дні каструлі.
8. Витягніть сир, поріжте на кубики зі стороною 1,5 см і перемішайте з сіллю.
10. Одягніть на форму мішечок для сиру. Викладіть всю сирну масу в форму, ущільнюючи як найкраще.
12. Покладіть зверху кришку форми.
13. Поставте форму під прес і пресуйте 1 годину з вагою 5 кг. Витягніть сир з форми і зніміть мішочек. Перезагорніть сир в дренажну тканину, намагаючись робити якомога менше складок. Знову покладіть сир в форму, поставте під прес. Пресуйте з вагою 10 кг 12-15 годин при кімнатній температурі.
14. Війміть сир з форми и підсушіть на дренажному килимку 2 дні при кімнатній температурі, щоб скоринка стала абсолютно сухою. Під час сушіння, періодічно перевертайте , щоб сир рівномірно підсихав з усіх боків.
15. Ви можете покрити сир воском або латексом.
16. Покладіть сир на дозрівання в кімнату (або спеціальний холодильник) з температурою 10 ° С і вологістю 85% . Залиште дозріваті при таких умовах на 20-30 діб.

Як приготувати 20% розсіл

4 літра води довести до кипіння, розчинити 1 кг кам'яної солі. Остудити до кімнатної температури і процідити , щоб всь бруд із солі залишився на дні. Додати 5 мл 6% оцту и чайну ложку 10% розчин хлористого кальцію. Розсіл можна використовувати кілька разів.

Ви можете замовити закваску для сиру королівський у нас на сайті.

Інформація для замовлення
  • Ціна:

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner